Deep Down’ın İptal Edilmediği Açıklandı

Deep Down

PS4 için hazırlanan ilk oyunlar arasında yer alan Deep Down’ın iptal edildiği yönündeki iddiaları yalanlayan Capcom, oyunun revize edildiğini duyurdu.

Street Fighter, Devil May Cry ve Resident Evil gibi klasikleşmiş serilerin yapımından sorumlu olan Japon oyun stüdyosu Capcom, PlayStation 4’ün Sony tarafından resmi olarak tanıtıldığı etkinlikte yer almış ve PlayStation 4 için hazırlayacağı oyunlar hakkında ilk detayları bu etkinlik sırasında oyun dünyasıyla paylaşmıştı. Capcom’un PS4’e özel olarak hazırlayacağı bu oyunların başında ise stüdyonun en iddialı yapımları arasında yer alan Deep Down geliyordu.

Deep-Down-1-1280x720

Ancak PlayStation 4’ün tanıtıldığı bu etkinliğin üzerinden tam 2 yıl geçtiği halde Deep Down cephesindeki sessizlik bir türlü bozulmadı. Yer alması beklenen E3 2013 ve Tokyo Game Show gibi etkinliklerde görülmeyen Deep Down cephesinde bu sessizlik, oyunun iptal edildiği yönünde söylentilere neden oldu.

RPG meraklıklarını hayal kırıklığına uğratan bu söylentileri cevaplayan Capcom yöneticisi Kazunori Sugiura, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve Deep Down’ın hala yapım aşamasında olduğunu söyledi. Deep Down’ın revize edildiğini söyleyen Sugiura, ilk haliyle kıyaslandığında oyunun hem tasarım hem de büyüklük konusunda çok daha iddialı bir hal aldığını belirtti.

Kazunori Sugiura oyunun ne zaman kullanıcılarla buluşacağını söylemekten kaçınsa da, bu yenilenmiş versiyonun çok yakında detaylı olarak tanıtılabileceğini söyleyerek oyunseverleri sevindirdi.

Samsung Galaxy Tab S2 MWC 2015’te Tanıtılabilir