Samsung Galaxy Note 2’yi Şeker Teğet Geçecek

samsung galaxy note 2 shankland

Samsung’un üç yıl önceki amiral gemisi telefon modellerinden olan Galaxy Note II –phablet model- için Android 5.0 güncelleştirmesi hâlen ortada yok ve meraklı bekleyiş devam etmekte.

Ancak model hiç güncelleştirme de almayabilir. Basra Körfezi ülkelerine hizmet veren Samsung Gulf Bölümü, Facebook üzerinden cihazın Android 5.0 güncelleştirmesi almayacağını duyurdu.

Lakin o dönem Galaxy Note 2 farklı sürümlere sahip olduğu için açıklamanın belirli bir sürüm için mi yoksa tüm sürümler için mi geçerli olduğu belirsiz.

Henüz güncelleştirme ile ilgili bir gelişmenin yaşanmaması şüpheleri daha da arttırdı. Zira Galaxy S4, S5, Note 3 ve Note 4 için Android 5.0 güncelleştirmeleri pilot olarak da olsa sunulmaya başlamış durumda.

Galaxy Note 2 için ise beklenti Mart ayı içerisinde güncelleştirmenin başlayacağı yönündeydi; ancak bu da olmadı. Samsung İspanya tarafından atılan bir tweet ise farklı bir durumu ortaya koydu.

samsung-galaxy-note-2-shankland

Bölüme göre Galaxy Note 2 için Android 5.0 güncelleştirmesi hazırlık aşamasında herhangi bir problem çıkmazsa indirmeye sunulacak.

Yani en küçük bir hatada güncelleştirmenin gecikmesi söz konusu. Samsung tarafından resmi bir açıklama olmadığı ve bölgesel ofislerden haberler geldiği için güncelleştirmenin akıbeti konusunda kafalar iyice karışmış durumda.

Ancak hatalarla dolu bir güncelleştirme almaktansa mevcut sürümde kalmayı tercih edenlerin sayısı da oldukça fazla. İlerleyen günlerde yeni gelişmeler olacaktır.

LG G4 Kullanıcılardan Beklenen İlgiyi Görmedi