Call of Duty: Vanguard boyutu belli oldu

Call of Duty: Vanguard boyutu belli oldu

Call of Duty: Vanguard, için boyut bilgileri nihayet belli oldu. Görünüşe göre yeni oyun serideki önceki oyunlar kadar konsol disk alanı tüketmeyecek. İşte detaylar.

Oyun severlerin bir süredir beklediği Call of Duty: Vanguard’ oyunu için nihayet boyut bilgileri verildi. İşte ön yükleme de dahil olmak üzere her konsolda ne kadar alana ihtiyacınız olacağınızın listesi:

Call of Duty: Vanguard boyutu belli oldu

Xbox One: 56,6 GB

Xbox Series X/S: 61GB

PS4: 93.12GB (54.65GB indirme)

PS5: 89.84GB (64.13GB indirme)

Bu rakamlar PS5’te 200 GB ve PC’de 250 GB gerekli alana ulaşan geçen yılki Call of Duty taksiti Black Ops Cold War’a kıyasla önemli bir düşüşe işaret ediyor. Bu arada, 2019’daki Modern Warfare 175GB’ta piyasaya sürüldü ve güncellemelerle büyüdü. Warzone ise kendi başına 15GB – 22GB veya 80GB – 100GB eklemişti. Activision, Modern Warfare ve Warzone’un kapladığı alanı azaltmak için Mart ayında büyük bir güncelleme yayınladı. Call of Duty geliştiricileri, dosya boyutlarının birçok oyuncu için bir sorun olduğunun uzun süredir farkındaydı.

Call of Duty blogunda “Her yerdeki sabit diskler için iyi haber” şeklinde bir açıklamada bulundu. “İsteğe bağlı yeni doku akışı teknolojisi nedeniyle, Vanguard’ın lansman sırasındaki yükleme boyutu önceki Call of Duty sürümlerinin önemli ölçüde altında olacak. Yeni nesil konsol ve PC’de %30 – %50’ye varan bir dosya boyutu farkı.”

Activision, Vanguard için PC yüklemesinin boyutuyla ilgili ayrıntıları henüz açıklamadı, ancak PC’ye ön yükleme 2 Kasım’da başlıyor. Oyunun PS4 ve PS5 sürümleri için ön yükleme, Kuzey ve Güney Amerika’da 28 Ekim’de ve diğer ülkelerde 29 Ekim’de başlıyor. Xbox One ve Series X/S ön yüklemesi tüm platformda aynı anda başlayacak: 28 Ekim. Oyunu dijital olarak ön sipariş veren herkes, 5 Kasım’da piyasaya sürülmeye hazır olması için önceden yükleyebilir.

Google 18 yaşından küçüklerin resimlerini kaldırma taleplerini kabul edecek