Call of Duty: Mobile duyuruldu!

Call of Duty: Mobile

iOS ve Android için Call of Duty: Mobile oyunu duyuruldu. Ön kayıtları başlayan Call of Duty: Mobile’a kayıt yaptırmak için haberimize göz atabilirsiniz. Peki, Call of Duty Mobile nasıl olacak? İşte tüm detaylar.

Call of Duty gibi büyük bir isim, bu yıl risk alıp konusu olmayan sadece çoklu oyuncu modu barındıran ve oldukça yüksek bir fiyattan çıkan Black Ops 4 ile karşımıza çıkmıştı. Bu hamlenin çok eleştirilmesinin ardından firmanın nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyordu. Bugün ise mobil oyuncular için müjdeli bir haber geldi.

Call of Duty: Mobile geliyor!

iOS ve Android için duyurulan Call of Duty Mobile grafiksel şölen sunmanın yanında ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak. Call of Duty: Black Ops ve Call of Duty: Modern Warfare oyunlarından ikonikleşmiş karakterleri barındıracak olan oyun ön kayıt sistemi ile sunulacak.

EA Access’in PS4’e gelmesi an meselesi

Call of Duty Mobile’a iOS ve Android için ön kayıt oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz. iOS ve Android’de ilk etapta beta sürecine girecek olan Call of Duty Mobile, 1-2 ay içerisinde App Store ve Play Store’daki yerini alacak.