Call of Duty: Black Ops 3’a, Shia Labeouf Dopingi!

call of duty black ops 3

Call of Duty Black Ops 3, aksiyon filmlerinin aranan oyuncusu Shia Labeouf ile iddiasını en tepeye taşıdı.

Call of Duty Black Ops 3’a yönelik, yeni görevler ve yeni karakterlerle zenginleştirilen DLC paketi, geçtiğimiz hafta itibariyle yayınlandı.

Black Market isimli DLC paketinde, Shia Labeouf, pek çok karakterlere hareket çeşitliliği katıyor. Transformers serisi, Constantine, I, Robot gibi filmlerin yıldızı Shia Labeouf’un, ilginç bir videosu da, internet dünyası ile kavuşmuş durumda.

Call of Duty Black Ops 3

Black Market, yepyeni silahlar ile hikayeye bir çeşit tazelik katıyor. Öyle ki; RSA keskin nişancı tüfeği, oyma bıçağı ve hatta beyzbol sopası gibi silahlar, özellikle çoklu oyunda inanılmaz bir rekabet vaat ediyor.

Call of Duty Black Ops 3: Black Market; Microsoft Windows, Sony PS4 ve Microsoft Xbox One platformları için satışa sunuldu.

Black Ops 3; Advanced Warfare ve Ghosts’u geride bırakarak, kısa sürede 550 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Aksiyon yapımı, İngiltere’de Halo 5: The Guardians’ı geride bırakırken; 2015 yılında dünyanın en çok satan oyunu ünvanına da hak kazandı. Otoriteler de, oyuna tam puanı layık gördü. Treyarch ve Activision ikilisi tarafından geliştirilen, aksiyon efsanesinin son halkası, The Game Awards 2015 organizasyonunda, Best Shooter ve Best Multiplayer ödüllerine aday gösterildi.

Oyunun başarısı, çizgi roman dünyasına da yansıdı. Oyunun çizgi roman uyarlaması, Dark Horse Comics tarafından, 2015 yılının sonundan beri yayınlanıp, kayda değer satış rakamlarına ulaşıyor.