Call of Duty Şampiyonu 1 Milyon Dolar Kazanacak

Call of Duty Advanced Warfare

27 – 29 Mart tarihleri arasında Los Angeles’ta düzenlenecek olan Call of Duty şampiyonasında kazanana verilecek ödülün 1 milyon dolar olacağı açıklandı.

Oyunseverleri buluşturan ve bir oyunun en iyi kullanıcılarını kıyasıya bir mücadelede karşı karşıya geliştiren e-spor etkinlikleri her geçen gün daha popüler hale gelirken, bu turnuvalar kapsamında verilen ödüller de yükselmeye devam ediyor. Oyunseverler tarafından yoğun ilgi gösterilen bu turnuvalar arasında oyun dünyasının en popüler FPS’leri arasında yer alan Call of Duty kullanıcılarını bir araya getiren Call of Duty şampiyonası da yer alıyor.

Call of Duty Advanced Warfare'den Yeni Video!

Halihazırda oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanan Call of Duty turnuvasını daha da ilgi çekici hale getirmek isteyen Activision, turnuvanın kazananına verilecek ödülü açıkladı. Advanced Warfare‘in yapımından sorumlu olan Sledgehammer Games ve Activision tarafından bugün yayınlanan açıklamada, 27 – 29 Mart tarihleri arasında Los Angeles’ta düzenlenecek olan şampiyonanın kazananına 1 milyon dolar verileceğini duyurdu.

Dünya genelinden 32 takımın katılacağı Call of Duty turnuvası Microsoft sponsorluğunda gerçekleştirilecek ve katılımcıların yarışacağı oyun serinin son oyunu Advanced Warfare olacak. Amerika dışındaki kıtalarda da yan etkinlikler düzenleyecek olan Activision, turnuvayı internet üzerinden canlı olarak yayınlayacak.

iPhone ve iPad Uygulamaları 1.4 Milyona Ulaştı