Call of Duty: Advanced Warfare Sızdı

Emblem Editor Returns To Call of Duty Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare’in içeriklei internete sızdı.

Call of Duty: Advanced Warfare’in oyun severler ile buluşmasına sayılı günler kala oyunda yer alan içeriğin çoğu sanal ortama sızdırıldı. Bu sızıntıların doruk noktasına ulaşması ise bir oyuncunun Twitch üzerinden oyun içi canlı yayın yapması oldu.

 

codaw-720x405_72677_39kt

 

Call of Duty: Advanced Warfare’in Twitch üzerinden canlı olarak yayınlanmasını kısa bir süre içerisinde fark eden şirket yetkilileri canlı yayının durdurulmasını sağladılar. Ancak oyunun kısada olsa Twitch üzerinden yayınlanması oyun içi birçok içeriğin gün yüzüne çıkmasına neden oldu

Oyunun sanal aleme sızan içeriklerinden bazıları şu şekilde; oyunda 30 kişiyi art arda öldürdüğünüzde DNA bombası aktif oluyor. Ancak bu durumun tam anlamıyla nasıl bir sonuç ortaya çıkardığı anlaşılmıyor. Bunun yanı sıra oyunun çoklu oyuncu bölümünde paintball seçeneği yer alıyor. Oyunun asıl senaryosu ise 5 saat uzunluğunda olacak. Exosuit adında bir zırh olacak ve bu zırhın özelliği etrafındakilere zarar vermek olacak.

Call of Duty: Advanced Warfare 4 Kasım’da oyun severler ile buluşacak. Oyunun çıkacağı platformlar ise şöyle; PC,PS3,PS4,Xbox 360 ve Xbox One.

LG’den Ebola ile Mücadeleye Büyük Destek