Bu Motosiklet Uçabiliyor!

Bu Motosiklet Uçabiliyor

Hepimiz bilim kurgu filmlerinde sıkça rastladığımız uçan araçların bir gün gerçek olması hayaliyle yaşarız. Aerofex sayesinde bu artık imkansız değil.

İlk kez 2012 yılında Aerofex firması tarafından tanıtılan hoverbike, çıktığı zaman büyük ilgi görmüş ancak uzun süredir bu projeden haber alınamamıştı.

Bu Motosiklet Uçabiliyor!

2012 yılında tanıttığı hoverbike için sessizliğini bozan Aerofex firması yaptığı açıklamada motosikletin 2017 yılında satışa sunulacağı ve tahmini fiyatının ise 85.000 dolar olacağını belirtti.

Ağırlık taşıma kapasitesi 140 kilo olan aracın 3 metre yüksekliğe kadar çıkabileceğini belirten firma, aracın bir depo ile 1 saat 15 dakika hareket edebileceğini açıkladı. Bu uçan aracın maksimum hızı ise saatte 72 km. Üstelik bu araç sadece karada değil, denizin üzerinde de uçabilecek. Motosikletin denge sorunlarını ortadan kaldırmak için quadcopterleri araştıran firma, jiroskop ve hız ölçer aletler kullanarak rüzgarlı koşullarda daha sağlıklı bir sürüş sağlayabilmek adına çalışmalarına devam ediyor.

Eğer bu araca sahip olmak istiyorsanız ve 85.000 dolarınız varsa, şimdiden Aerofex sitesine girerek hoverbike siparişinizi verebilirsiniz.

Hoverbike‘ın uçtuğu anları izlemek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz;

PS Now Yüzlerce Oyun Barındıracak!