Bu çocuk akıllı saati, çocukların ebeveynlerini görüntülü aramasına izin veriyor

1 1

ABD’li telekomünikasyon şirketi Verizon, çocuklara yönelik hücresel bağlantılı akıllı saatler serisindeki en son modeli duyurdu.

Bu çocuk akıllı saati, çocukların ebeveynlerini görüntülü aramasına izin veriyor. Gizmo Watch 3, çocuklara temel akıllı saat özellikleri sunarken ebeveynlerinin veya bakıcılarının çocukların konumlarını takip etmelerine izin veren 150 dolarlık bir giyilebilir cihaz.

Bu en yeni Verizon saati, şirketin “akıllı telefona hazır olmayan çocuklar için güvenli bir akıllı saat deneyimi sağlama” hedefini sürdürüyor. Yeni sürümde öne bakan bir kamera bulunuyor ve bu da çocukların onaylanan kişilerle fotoğraf çekmesine, görüntülü görüşme yapmasına ve mesaj kaydetmesine olanak tanıyor.

1 1

Bu çocuk akıllı saati, çocukların ebeveynlerini görüntülü aramasına izin veriyor

Yeni model ayrıca ebeveynlerin daha fazla güvenli bölge ve çocukların saatin ebeveynlere haber vermeden çıkamayacakları belirlenmiş alanlar eklemesine olanak tanıyor. Yeni model ayrıca ebeveynlerin çocukların iletişim kurmasına izin verdiği güvenilir kişilerin sayısını 10’dan 20’ye çıkarıyor.

2 1

Gizmo Watch 3, Qualcomm Snapdragon Wear 4100 platformunda yeni bir işlemciye sahip. Verizon, çipin önceki modele göre %80 daha fazla konuşma süresi ve %20 daha fazla bekleme süresine sahip olduğunu söylüyor.

1 1

Ayrıca saat, çocukların saati kablosuz kulaklıklarla veya kulaklıklarla eşleştirebilmesi için Bluetooth bağlantısına da sahip. Ek olarak, yeni saat yüzleri (mevsimlere ve günün saatine göre değişenler dahil) ve üç yeni oyun da bulunuyor: Tic Tac Toe, Gizmo Says ve Puzzle.

Gizmo Watch 3, Perşembe günü ABD’de mavi ve mint renklerinde satışa sunulacak.

Neo QLED , MICRO LED ve OLED serilerini tanıttı