Last Of Us 2’den Garip Haber!

the last of us 2 geliyor 1

#İŞBİRLİĞİ

Last of Us’ı efsane haline getiren yapımcılardan biri ne yazık ki, devam oyununa katkıda bulunmayacak.

Last of Us cephesinden bir iyi, bir de son derece kötü haber geldi. İyi haber devam oyunu üstündeki çalışmalar ve serinin son halkasının, en geç 2018’de satışa sunulacak olması. Kötü haber ise hem korku gerilim oyunu, hem de Uncharted 4: A Thief’s End’in yönetmeni Bruce Straley ve yapımcı senarist Neil Druckmann’ın kadroda bulunmaması oldu.

Last of us

Yapımcı Sony’nin açıklamasına göre,”Bruce Straley inanılmaz başarıların altına imza attı. Son yıllarda satışa sürülen oyun ve genişleme paketi, onun yetenekli elleri sayesinde var oldu. Ancak Bruce Staley, biraz zamana ve ailesiyle vakit geçirmeye ihtiyacı olduğunu belirtti. Bruce, ikinci yapımda yer almasa da, mümkün olursa devam yapımlarda ona kapımız.” son derece açık ibareleri kullanıldı.

Sektördeki dedikodulara göre ise Bruce Straley, projede yer almak istemesine rağmen Sony tepe yönetimi ve ismi belirtilmeyen bir kodaman ile ciddi sıkıntılar yaşadığı yönünde. Elbette bunların “yalnızca” iddia olduğunu vurgulamamız gerekiyor.

Garip Açıklama

Yani açıklamada, Bruce Straley’in yakınlarına zaman ayırmak içim projeden uzak durduğu iddia ediliyor. Bruce Straley, Last of Us 2 projesi hakkındaki gelişmeleri ne doğruluyor ne de yanıtlıyor. Bize de, “her şeyi zaman gösterecek” demek kalıyor.

Korku-aksiyon-gerilim kültü Last of Us’ın ikinci halkası, 2018 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

FBI, Mahremiyetimiz Konusunda Endişeli!