Bridgerton üçüncü sezon ne zaman çıkacak

Netflix, LGBT içeriği nedeniyle Rusya tarafından araştırma konusu oldu

Bridgerton Netflix’te piyasaya çıktığından beri ayaklarımızı yerden kesiyor. Oldukça popüler olan dizi, izleyici rekorları kırmaya devam ediyor.

Bridgerton üçüncü sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton 2. sezon , ilk üç günlük akışı içinde 193 milyonun üzerinde izlenme saati ile Netflix En İyi 10 listesinde bir numarada yer aldı. Ardından Variety, dizinin Netflix’te tüm zamanların en büyük İngilizce dizisi haline geldiğini bildirdi.

Bridgerton üçüncü sezon

Bu durum, milyonlarca kişinin gösteriye aşık olduğunu ve yeni sezonları iple çektiğinin kanıtı. En sevdiğiniz şovlara gelince beklemek her zaman en zorudur.

Peki yeni sezonu yakın zamanda bekleyebilir miyiz?

Bridgerton üçüncü sezon

Bridgerton üçüncü sezon ne zaman çıkacak

Şu anda Netflix tarafından Bridgerton 3. sezonunun bu yıl prömiyer yapıp yapmayacağına dair bir onay yok fakat bunun olası olduğunu düşünüyoruz 1. Sezon Aralık 2020’de yayınlandı ve 2. sezon Mart 2022’de geldi. Sezonlar arasında bir yıldan fazla bir süre var fakat  bu sürenin büyük bir kısmı pandemi nedeniyle çekim kısıtlamalarından kaynaklanıyordu. Umarım ileride COVID ile ilgili herhangi bir sorun olmaz. Ama yine de, dizinin sezonu süper hızlı bitirebileceği anlamına gelmiyor.

Bridgerton üçüncü sezon

8 Mart’ta Women’s Wear Daily’nin Instagram gönderisine dayanarak , gizli yazar Nicola Coughlan, bu yaz “3. sezona girdiklerini” söyledi. Birkaç ay içinde çekime başlarlarsa, bu izleyiciler için harika bir haber!

Üçüncü sezonu 2022’de göreceğimizi sanmıyorum, ancak 2023’ün başlarında Netflix’de ihtimali çok yüksek. Ancak bu yine de sadece bir spekülasyon. Belki Netflix bizi şaşırtacak!

Facebook podcast planlarını rafa kaldırıyor