Breaking Bad alternatif sonu ilk kez ortaya çıktı

Breaking Bad alternatif sonu ilk kez ortaya çıktı

Breaking Bad yazarları Thomas Schnauz ve George Mastras, Jesse’nin Walt’un uyuşturucu imparatorluğunu devralması yönündeki planın neden iptal edildiğini açıkladı. İşte tüm detaylar.

Artık klasikler arasında yer alan ve bir çok kişi tarafından sevilen Breaking Bad alternatif bir sona sahipti ve bu sonla ilgili bilgiler şimdi açıklandı. Vince Gilligan tarafından yaratılan, ilk kez 2008’de yayınlanan, beğeni toplayan suç draması, Bryan Cranston’ın canlandırdığı Walter White’ın yumuşak huylu kimya öğretmeninden New Mexico’nun en büyük uyuşturucu baronuna kadar olan yolculuğunu anlatıyor. Aaron Paul dizide Walt’un eski öğrencisi ve sonunda iş ortağı olan Jesse rolünde yer alıyor ve dizinin sonuncusu olan dizinin 5. sezonunda ikili arasında büyük bir anlaşmazlık yaşanıyor.

Breaking Bad alternatif sonu ilk kez ortaya çıktı

Schnauz ve Mastras, SlashFilm ile yakın zamanda yaptıkları bir röportajda Jesse’nin Breaking Bad’in 5. sezonundaki karakter akışı için aslında çok farklı bir yön planlandığını ortaya koyuyor. Ancak sonuçta işleri değiştiren şey, Jesse Plemons’tan Todd’un Drew’u öldürmesi kararıydı. Yapımcı: “Walt’ın emekli olacağına ve Jesse’nin Albuquerque’deki en büyük meth üreticisi olacağına dair fikirlerimiz vardı. Ve çocuk vurulunca bunların hepsi masadan silindi. Yazarken çok fazla akış şeması çizdik. Biz de ‘Ya bu olursa? Ya bu olursa?’ gibi alternatif sonlar yarattık.

Mantıklı şeylerden biri de Jesse’nin meth işinde olması ve yaptığı işten gurur duyması, bu işte iyi olması ve büyük paralar kazanmaları gibi bir son düşündük. Mantıklı olan şu ki Jesse devam edecek ve Walt devam edemeyecek kadar hastalanacak ya da geri çekilip operasyonu Jesse’nin devralmasına izin verecek. Ancak vurulma sahnesi her şeyi değiştirdi” ifadelerini kullandı.

BMW R 1300 GS :  Yeni motoruyla segmentinde standartları belirliyor