Blu TV fiyat düşürdü! Aylık abonelik 9.90TL!

BluTV indirimi

Türkiye’nin yerli dijital içerik platformlarından Blu TV fiyat düşürdü. Kısa bir süreliğine Blu TV’ye aylık 9.90TL’den abone olabilirsiniz. İşte detaylar.

Şu aralar dijital yayın sektöründeki rekabet hayli artmış durumda. Özellikle de Türkiye için. Global pazara baktığımızda iki – üç ismin ön plana çıktığını görüyoruz. Netflix, Amazon Video ve Disney+.

Türkiye’de ise rekabetin içerisine yerli isimler de dahil oluyor. Bilindiği üzere şimdiye kadar BluTV ve PuhuTV özel içerikleriyle ön plana çıkan yerli dijital yayın platformları arasındaydı. 1 Ocak itibariyle bunlar arasına Exxen de dahil oldu.

Exxen’in reklamlı abonelik ücretini 9.90TL ile sunması diğer platformları da harekete geçirdi. Blu TV’nin 11 Ocak tarihine kadar sürecek olan kampanyasında yıllık abonelik ücretinde aylık tutar 9.90’a gelecek.

Exxen nedir? Nereden üye olunur?

Blu TV fiyat kırdı! Şimdi Exxen düşünsün

2015 yılından beri Türkiye’de hizmet veren platformlardan Blu TV, Exxen’in hamlesinin ardından önemli bir kampanyaya imza attı. Bu kampanya kapsamında Blu TV’nin aylık abonelik ücreti kısa bir süreliğine 9.90TL’ye düşürüldü. Elbette aylık abonelik ücretinin 9.90’a gelmesi için yıllık abonelik satın almanız gerekiyor. Üstelik bu abonelik ücretinde reklam gibi saçma bir ibare de yer almayacak.

blu tv

Bakalım Blu TV’nin bu hamlesinin ardından ülkemizde hizmet veren  diğer platformlardan da benzer hamleler gelecek mi?

Elbette Exxen ile Netflix’i karşılaştırmak çok da doğru olmayacaktır. Çünkü hitap edilen kitlelerin hayli farklı olduğu net.

Exxen abone sayısı açıklandı! Yok artık!