Blizzard’ın Gizli Projesi!

Blizzardın Gizli Projesi

Hearthstone, Reaper of Souls, Heroes of the Storm betası kısa bir süre içinde gelecek olan Warlords of Draenor gibi oyunları üreten Blizzard’ın yeni ve bir o kadar gizli projesi var.

2014 yılında da boş durmayacağının sinyallerini veren şirketin ışıklandırma sanatçısı Alan Precourt’un Linkedin hesabında öz geçmişine eklediği bir bilgiye göre şirketin bu yıl için ‘çok gizli’ olarak nitelendirdiği bir projesi var.

Blizzard'ın Gizli Projesi!

Şirketin projeyi çok gizli olarak nitelendirmesi akıllara var olan oyunlarından farklı olarak yeni bir oyun üzerinde çalıştıkları fikri geliyor.
Bir diğer olasılık ise henüz hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığımız Titan kod adlı yeni nesil bir MMO oyunu. Bazı kaynaklara göre Blizzard‘ın uzun bir süredir bu proje üzerinde çalıştığı biliniyor. Ancak projede elle tutulur bir ilerleme kaydedilemediği için şirket tarafından sürekli geri planda tutuluyor.

Bu durumlar göz önüne alındığında ‘çok gizli’ olarak nitelendirilen bu yeni projenin ya Titan kod adlı projesi, ya da şuana kadar bihaber olduğumuz yeni bir oyun olma olasılığı ortaya çıkıyor. Ancak oyuncular arasında yeni bir oyun geleceği ihtimali daha yüksek tutuluyor, veya öyle umuluyor.

İşte Linkedin hesabındaki o detay! Bakalım Blizzard‘ın bu çok gizli projesi ne çıkacak?

Blizzard'ın Gizli Projesi2

Google, Stackdriver’ı Satın Aldı!