Blade Runner oyunu duyuruldu

Blade Runner oyunu

Yeni Blade Runner oyunu duyuruldu. Blade Runner 2033: Labyrinth adını taşıyan ve iki film arasında geçen oyundan ilk fragman yayınlandı.

Bugüne kadar çekilmiş en iyi bilim kurgu filmlerinden biri olan Blade Runner, tam teşekküllü bir franchise’a dönüşme yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2017 yılında çıkan devam filmi Blade Runner 2049 ile yıllar sonra geri dönen seri, pek çok farklı alanda yeni eserler ortaya koymaya başladı. Bir yandan bir Blade Runner animesi çekilirken bir yandan Amazon live-action bir dizi için hazırlıklara başladı. Ancak yapım aşamasındaki Blade Runner projeleri bunlardan ibaret değil. Çünkü bir Blade Runner oyunu da yolda.

Sinema alanında da işler ortaya koyan Annapurna Interactive stüdyosu, iki film arasında geçen yeni bir Blade Runner oyununun çok yakında oyun severlerle buluşacağını duyurdu. Blade Runner 2033: Labyrinth adını taşıyan bu oyun yayınlanan kısa fragmanla tanıtıldı. Yayınlanan bu kısa fragmanda, replikantları avlayan isimsiz bir Blade Runner, ölüler diyarı olarak bilinen gizemli bir yeri bulmaya çalışıyor. Bunun ötesinde oyunun hikayesi hakkında herhangi bir detay verilmiyor. Ancak oyunun 2033 yılında, yani iki filmin arasında geçiyor olması nasıl bir hikayeyle karşı karşıya olabileceğimiz hakkında önemli ipuçları barındırıyor. O yıllarda Deckard karakterinin neler yaptığını görme ihtimalimiz oldukça yüksek.

Blade Runner 2033 labyrinth

Annapurna Interactive bu oyunun ana hikaye açısından canon olacağını, yani bu oyunda anlatılan olayların da ana hikayenin bir parçası olduğunu söylüyor. Bunun seriyi nasıl etkileyeceğini bekleyip göreceğiz.

Hatırlarsanız daha önce 1997 yılında bir Blade Runner oyunu çıkmış, ancak beklenen başarıyı yakalayamamıştı. Bu oyun kısa süre önce remastered versiyonuyla geri döndü yine büyük bir etki yaratamadı. Blade Runner 2023: Labyrinth bu oyuna kıyasla çok daha dikkat çekici bir yapım gibi duruyor. Bu yüzden başarılı olma şansı daha yüksek görünüyor.

Tesla satışları rekor kırıyor