BlackBerry Z5’ten Yeni Görüntüler Yayınlandı

BlackBerry Z5ten Yeni Görüntüler Yayınlandı

BlackBerry’nin düşük maliyetli yeni akıllı telefonu BlackBerry Z5’ten yeni görüntüler yayınlanırken, telefon geleceği hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Son dönemde akıllı telefon pazarında istediği başarıyı yakalayamayan Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry‘nin önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı akıllı telefonların başında BlackBerry Z5 geliyor. BlackBerry’nin C serisi akıllı telefonları arasında yer alacağı söylenen BlackBerry Z5 hakkında bugüne kadar birçok detay internete sızdı. BlackBerry Q5’te olduğu gibi oldukça düşük maliyetli bir telefon olması beklenen Z5’ten şimdi de yeni görseller yayınlandı ama bu görsellerle beraber gelen haberler telefonu bekleyen kullanıcıları üzebilir.

BlackBerry_Z5

BlackBerry’nin BlackBerry Z5‘i rafa kaldırdığı ve telefonu piyasaya sürmekten vazgeçtiği konuşuluyor. Bunun yerine halihazırda bazı pazarlarda piyasaya sürülmüş olan ve gelişmekte olan pazarlarda yoğun ilgi gören BlackBerry Z3’ün daha yaygın hale getirileceği iddia ediliyor. BlackBerry Z5‘in piyasaya sürülüp sürülmeyececeği konusunda resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak eğer Z5 piyasaya sürülseydi 4.5 inç dokunmatik ekrana, 1 GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon MSM8960 S4 işlemciye, 1.5 GB RAM’e, 8 GB dahili hafızaya ve 5 megapiksel arka kameraya sahip olacaktı.

BlackBerry_Z5 (5)

Yeni Samsung Akıllı Saat Google I/O’da Tanıtılabilir