BlackBerry Leap’ten Yeni Görüntüler Sızdırıldı

BlackBerry Leap 575

Son dönemde akıllı telefon pazarına sağlam bir geri dönüş yapan BlackBerry’nin dokunmatik ekranlı yeni telefonu BlackBerry Leap’ten görüntüler sızdırıldı.

Son yıllarda akıllı telefon pazarındaki etkinliğini önemli ölçüde kaybeden ve bunun sonucu olarak iflasın eşiğine gelen Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry, başta BBM ve güvenlik yazılımları olmak üzere diğer alanlardaki ürünleri sayesinde içinde bulunduğu zor durumdan çıkmayı başardı. Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü BlackBerry Passport ve Classic gibi başarılı cihazlar sayesinde akıllı telefon pazarına da sağlam bir geri dönüş yapan BlackBerry yakın zamanda yavaşlayacak gibi görünmüyor.

BlackBerry_Leap (1)

Son dönemde piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarda kendisiyle özdeşleşen klavyeli tasarımları kullanan BlackBerry, şu ana kadar pek başarılı olamadığı dokunmatik ekranlı telefonlar alanında şansını yeniden denemeye hazırlanıyor. BlackBerry’nin geçtiğimiz aylar boyunca internete sızdırılan çeşitli bilgiler sayesinde ortaya çıkan dokunmatik ekranlı yeni telefonu şimdiye kadar BlackBerry Rio adıyla anılmış olsa da, dün ortaya çıkan yeni bilgiler telefonun BlackBerry Leap adını taşıyacağını gösterdi. BlackBerry Leap hakkındaki sızıntılar bugün de devam etti ve telefondan yeni görüntüler internete sızdırıldı.

BlackBerry Leap‘in donanımsal özellikleri arasında 1280 x 720 çözünürlükte 5 inç dokunmatik ekran, 1.5 GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği, 8 megapiksel arka kamera ve 2 megapiksel ön kamera yer alıyor.

BlackBerry_Leap (4)

Microsoft Baskılara Rağmen Çin’den Vazgeçmiyor


Yorumlar kapatıldı.