Surface Mini Sonunda Resmiyet Kazandı

Surface Mini Sonunda Resmiyet Kazandı

Piyasaya sürülüp sürülmeyeceği merak konusu olan Surface Mini’nin Micorosft belgelerinde ortaya çıkması, tabletin hala gündemde olduğunu gösterdi.

Teknoloji devi Microsoft‘un geçtiğimiz ay New York’ta düzenlediği etkinlikte, düşük boyutlu yeni tableti Surface Mini‘yi resmi olarak tanıtması bekleniyordu. Ancak firma yöneticileri tarafından son anda alınan kararla Mini’nin tanıtımından vazgeçildi ve etkinlikte sadece Surface Pro 3 görücüye çıkarıldı. Bu gelişmenin ardından Microsoft‘a yakınlığıyla bilinen bazı kaynaklar Surface Mini‘nin rafa kaldırıldığını iddia etmiş olsa da, uzun süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden tablet sonunda gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor.

Surface_Mini

Microsoft tarafından paylaşılan yeni OneNote belgelerinde Surface Mini‘ye dair bir ifadenin tespit edilmesi, uzun süredir konuşulan tabletin nihayet resmiyet kazanmasını sağladı. Konuyla ilgili daha önce ortaya çıkan haberlerde 8 inç ekrana barındıracağı ve not almak için ideal bir cihaz olacağı söylenen Surface Mini‘nin Microsoft belgelerinde kendisine yer bulması, cihazın hala firmanın gündeminde olduğunu ve gelecek planaları arasında önemli bir rol oynadığını gözler önüne serdi.

Microsoft Hisseleri Yeniden Yükselişe Geçti