BlackBerry Z3’ün Sıçrama Yapması Bekleniyor

BlackBerry Z3 solo

BlackBerry Z3’ün Hindistan ve Endonezya’da iyi giden satışlarının daha iyi duruma geleceği söyleniyor. 

BlackBerry şirketinin gözde cihazı BlackBerry Z3 Endonezya ve Hindistan’da oldukça büyük bir ilgi görüyor. Her iki ülkede de oldukça iyi satış rakamlarına sahip olan cihaz kullanıcılardan da oldukça iyi geri dönüşler alıyor. Şirketin CEO’su  John Chen’de Economic Times’a verdiği röportajda BlackBerry Z3’ün  Endonezya ve Hindistan’daki başarısını onayladı ancak kesin rakamlar vermedi.

gsmarena_001

 

 

Z3’ün Her iki ülkede de oldukça iyi karşılandığını söyleyen  John Chen, BlackBerry Z3’ün başarılı grafiğinin devam edeceğini aktardı. Telefonun tercih edilmesine ekranının ve uzun batarya ömrünün etki ettiği söyleniyor.

Endonezya’da ve Hindistan’da 200 doların altında bir satış fiyatına sahip olan BlackBerry Z3’ün teknik özelliklerine yakından bakacak olursak; 5 inç qHD ekran, 1.2 Ghz çift çekirdekli Snapdragon 400 işlemci karşımıza çıkıyor.

BlackBerry CEO’su John Chen  BlackBerry Passport ve BlackBerry Classic’inde bu yılın ardından piyasada olacağını söyledi ancak kesin bir tarih vermekten kaçındı. Bunun yanı sıra Chen Z3’ün yapımında Foxconn ile ortaklık yaptıklarını açıkladı.

Son olarak BlackBerry’nin gelecek iki cihazı Passport ve Classic’in Z3’ten daha pahalı olması bekleniyor.

Windows Phone’lu HTC One M8, LTE Sertifikasını Aldı