BlackBerry Z3 Detaylandı

BlackBerry Z3 Detaylandı

BlackBerry’nin yeni akıllı telefonu BlackBerry Z3’ün teknik özellikleri detaylandı. BlacakBerry Z3, 13 Mayıstan itibaren Endonezya’da satışa sunulacak.

Blackberry’nin Şubat ayında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi MWC 2014’de resmen duyurduğu yeni akıllı telefonu BlackBerry Z3’ün teknik özellikleri detaylanırken, ön siparişe açıldı. BlackBerry Q20 ile birlikte duyurulan akıllı telefonunu Endonezya’da ön siparişe açılırken telefonu, 13 Mayısta Jakarta’da satışa sunulacak.

BlackBerry Z3

BlackBerry Z3’ün Jakarta Edition adıyla, arka kapağında Endonezya’nın başkenti Jakarta logolu özel bir versiyonu da satışa sunulacak. Sınırlı sayıda üretilecek olan BlackBerry Z3 Jakarta Edition, BlackBerry Z3 gibi sadece Endonezya pazarında satışa sunulacak.  Telefonda, 5 inç boyutunda qHD 960×540 piksel çözünürlüğünde ekran, 8GB dahili depolama alanı, 1.5GB Ram, çift çekirdekli 1.2GHz Snapdragon 200 işlemci, 5 mega piksel çözünürlüğünde arka , 1.1 mega piksel çözünürlüğünde öne kamera bulunacak.  Tamamen dokunmatik ekrana sahip olan telefonda QWERTY fiziksel klavye bulunmayacak. BlackBerry OS 10.2.1 işletim sistemiyle çalışacak olan telefonda 2.500mAh kapasiteli batarya görev yapacak.

blackberry-z3-a

137 Euro/190 Dolar fiyat etiketiyle Endonezya’da satışa sunulacak olan BlackBerry Z3’ün, Endonezya pazarı dışında satışa sunulması düşünülmüyor.

Selfie Çılgınları için Nokia’dan Superman Cihazı Geliyor!