BlackBerry Z3 Yüzünü Gösterdi

BlackBerry Z3 Yüzünü Gösterdi

BlackBerry’nin yeni akıllı telefonu BlackBerry Z3, Malezya’da ortaya çıktı. BlackBerry 10 işletim sistemini kullanan Z3’de 5 inçlik ekran görev yapacak.

Blackberry önemli bir gerileme süreci yaşasa da yeni modelleriyle akıllı telefon pazarında tutunmaya çalışıyor. BlackBerry Z10 ve Z30 ile çıkış yolu araya firma, aynı ekosistem içerisinde yer alan BlackBerry Z3 modelini Malezya’da ortaya çıkardı. Foxconn firmasıyla 5 modellik anlaşma imzalayan BlackBerry, kardan yüzde 50 pay vererek gelişmekte olan pazarlar ve düşük gelirli pazarlar için üretim gerçekleştirecek.

 BlackBerry Z3-1

Gelişmekte ve düşük gelirli pazarlar için üretilecek modeller BlackBerry 7 işletim sistemini kullanacak. BlackBerry Z3 modeliyse bu pazarlarda mücadele edecek tek BlackBerry 10 işletim sistemli akıllı telefon olacak. BlackBerry’nin en beğenilen modellerinden, BlackBerry 7 işletim sistemli 9900 tekrar üretim bantlarına dönüş yapacak.

 BlackBerry Z3

BlackBerry Z3, ağabeyi Z30 ile aynı ekran ölçülerine sahip olsa da 540×930 piksel çözünürlüğünde 5 inç ekranla birlikte gelecek. Z3’ün bu ay sonundan itibaren  Endonezya’da satışa sunulacak. Ardındanda diğer gelişmekte olan pazarlara giriş yapacak. BlackBerry Z3 hakkındaki ayrıntılı bilgileri önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Philips HUE Türkiye’de