Black Panther yıldızından şaşırtan açıklama

Black Panther yıldızından şaşırtan açıklama

Black Panther yıldızı Michael B Jordan, bekar bir erkek olarak yalnızlıkla nasıl mücadele ettiğini samimi bir şekilde anlattı. İşte tüm detaylar.

On Purpose with Jay Shetty podcast’inin son bölümünde 37 yaşındaki oyuncuya Michael B Jordan olmanın en iyi ve en kötü yanlarının neler olduğu soruldu. Black Panther yıldızı şöhretin getirdiği yalnızlığın ve şu anki bekarlığının en kötü kısmı olduğunu itiraf etti. “Çoklu işleri seviyorum” diye açıkladı yıldız ancak “en kötü yanı bununla birlikte gelen yalnızlık.” Black Panther yıldızı şöyle devam etti: “İçimde bir yalnızlık var. Sahip olduğunuz sorumluluk izole edicid ve ağırlığı zor. Bu yüzden bence bunun en kötü yanı, kimsenin sizi gerçekten anlamadığı hissi ve bazen sadece yalnız kalma, yalnız hissetme boşluklarına düşmek.

Black Panther yıldızından şaşırtan açıklama

Geçmişte İnsanların Yaşayan En Seksi Erkeği seçilen biri olmanın çok yalnız ve izole edici bir deneyim olduğunu da itiraf etti.  Ayrıca aktörün sıklıkla ne istediğini anlamakta zorlandığını da sözlerine ekledi. Şöhretinin çoğu zaman ilişkilerinde gerginliğe neden olduğunu ve bu düzeyde ilgiye alışık olmayan birini kamuoyunun gözüne sokmadan önce dikkatli olması gerektiğini söyledi.

İlişki yaşarken ‘Seni seviyorum, sen de beni seviyorsun demek yeterli değil” açıkladı. “O kadar basit değil. Beni her şeyiyle anlayacak doğru kişiyi bulmak zor, şöhret varken ilişki yaşamak da zorlaşıyor” dedi.

OnePlus Ace 3V’nin Hangi Yonga Setini Kullanacağı Belli Oldu