Black Friday 2021 ne zaman?

black friday

Alışveriş tutkunlarının büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri Black Friday 2021’e artık sayılı günler kaldı. Peki bu özel gün ne zaman kutlanacak? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Black Friday 2021 ne zaman?Her yıl alışveriş bayramı olarak lanse edilen Black Friday için geri sayım başladı. Bilindiği üzere her yılın Kasım ayı içerisinde Black Friday olarak isimlendirilen indirim etkinliği düzenleniyor. Bu etkinlikte pek çok ürün normal fiyatının çok altına satılıyor.

Elbette bu durum genel anlamda Avrupa ve ABD için geçerli. Fakat Türkiye’de de sınırlı da olsa büyük indirimlerin olduğuna tanıklık edebiliyoruz.

Peki gelelim asıl soruya. Black Friday bu yıl hangi güne denk geliyor? Hemen belirtelim. Bu yıl Black Friday 26 Kasım Cuma gününe denk geliyor.

black friday 1

Black Friday 2021 ne zaman?

Şunu da hatırlatmak gerekiyor. Black Friday ülkemizde farklı isimlerle kutlanıyor. Yani Black Friday Türkiye’de muhteşem Cuma, kusursuz Cuma gibi isimlerle kutlanmakta. Tabi ki az önce de belirttiğimiz üzere bu günlerde öyle muazzam indirimler söz konusu olmuyor.

Hatta pek çok firmanın önce fiyatları yükseltip sonra da düşürdüğünü söyleyebiliriz. O yüzden Cuma indirimlerinde yazan rakamlara çok fazla aldırış etmeden, internet üzerinden fiyat araştırması da yapmanızı tavsiye ederiz. Eğer imkanınız varsa Amazon Almanya ve Amerika gibi e-ticaret sitelerindeki indirimleri takip etmenizi öneririz.

Chris Pratt Garfield’ı seslendireceğini duyurdu