Bitcoin rekora koşuyor

bitcoin rekor

Dijital dünyayı kasıp kavuran sanal para birimi Bitcoin, Haziran ayı içerisinde 3018 doları aşarak yeni bir rekora imza attı.

Kripto para dünyasının en eski ve önde gelen oyuncularından olan Bitcoin, bu konuda yatırım yapan kullanıcıları fazlasıyla mutlu etmeye devam ediyor. Madenciler arasında sorun çıkarmasına karşın Haziran ayında yine değerine değer katarak 3018 dolar gibi bir rakamı yakalamış oldu. Bu rekor ile de tüm zamanların en üst seviyesine yerleşmeyi başardı.

Oluşan bu yüksek derecedeki artış miktarı bitcoin tarafında genel bir piyasaya değerini de etkilemiş oldu. Rakam 50 milyar dolar seviyesinde konumlanmış gözüküyor. Bölünme ortamında da 727$ değerini yakalayan Bitcoin, oldukça iyi bir tabloya imza atmış oldu. Bölünmenin diğer tarafında olan  bitcoin cash ise, şu anda 210$ olarak oldukça düşük bir rakamda seyrine devam ediyor.

Birçok yatırım uzmanına göre bu yükseliş ikiye bölünen kripto para biriminde bitcoin cash sürümünün geleceğini oldukça tehlikeye atıyor. Bu durumun oluşmasına en büyük etken olarak ise bitcoin cash’in hala piyasada kabul görmemesi gösteriliyor. Tüm bunlara rağmen kripto para dünyasında en önemli oyuncu olan Bitcoin birçok kişi tarafından gün geçtikçe daha fazla tercih edilmeye devam ediyor.

Intel Coffee Lake Almak İsteyenlere Kötü Haber!