Bitcoin madencilik cihazları resmen Türkiye’de!

bitcoinnnn

Sonunda Bitcoin kazmak için üretilen ASIC makinalar Türkiye’ye geldi. Bitcoin madencilik cihazları artık resmen Türkiye’de!

Ülkemizde özellikle son bir yılda artış gösteren kripto para yatırımlarının ardından Türkiye’ye adım atan Phoenix Store, kripto para madenciliği donanımında dünyanın lider markası Bitmain’in tek ve resmi distribütörü olarak Türkiye pazarına giriş sağladı. St. Regis İstanbul’da açılan Phoenix Store, madencilik cihazları için uçtan uca çözümler, soğutma çözümleri ve madenciler için kripto para birimlerinin güvenli depolanmasını ve barındırma hizmetlerini sağlayan soğuk cüzdan donanımlarını Türk yatırımcılarla bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Bitmain’in Türkiye ve MENA resmi distribütörü Phoenix Store aynı zamanda dünyanın en önemli kripto para teknolojileri markalarından Ledger, Trezor ve Cool Wallet’ın resmi distribütörü olarak hizmet veriyor. Türkiye’ye ilk adımını fiziksel mağazasıyla atan Phoenix Store’un açılışına Phoenix Store CEO’su Phil Harvey, ekonomi ve kripto para medyasından isimler, kripto para yatırımcıları ve iş insanları katılım sağladı.

Bitcoin madencilik cihazları resmen Türkiye’de!

Türkiye’deki ilk yatırımlarıyla ilgili olarak Phoenix Store CEO’su Phil Harvey, “Phoenix Store olarak dünyanın en büyük kripto para madenciliği makinesi üreticisi Bitmain ile Türkiye’ye adım atmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye, dünyada kripto para piyasalarına en fazla ilgi gösteren ülkeler arasında yer alıyor.

Türk yatırımcıların kripto para dünyasına olan ilgisi, Türkiye pazarına adım atmamızı sağlayan en önemli faktör oldu. 2014 yılından bu yana birçok ülkede faaliyet gösteren Bitmain’in resmi Türkiye & MENA distribütörü olarak, Türk finans yatırımcılarını sektörün en gelişmiş Antminer cihazları ve kripto varlıklarının güvenliğini sağlayan soğuk cüzdanlarla buluşturacağız.

Kripto para madenciliği son yıllarda en gelişmiş ve çekici sektör haline geldi. Türk yatırımcılar, özellikle teknoloji ve donanım şirketlerinde, girişimcilik ekosistemi konusunda bilgili. Bu kapsamda Türk yatırımcıların da kripto para ve finansal teknolojilerdeki yatırımlara ağırlık vereceğini öngörüyoruz. Türkiye, geleceği şekillendirecek kripto para birimlerinin geliştirilmesinde hem Avrupa hem de MENA için önemli bir örnek.” dedi.

Kripto para piyasaları rokete bağlayabilir: Apple devasa bir alım yapıyor iddiaları