Beklenen tarih geldi! Ethereum rekor tazeledi

Ethereum

Ethereum madencilerinin bekledikleri tarih sonunda geldi ve geçti. 1 Nisan’da saldırı olmayınca rekor gecikmedi. İşte konunun detayları.

Kripto para piyasasını takip edenlerin de bildiği üzere 1 Nisan’da ETH madencileri Etherminer havuzu üzerinden yüzde 51 saldırısı gerçekleştireceklerdi. Bu baskı Mart ayı içerisinde ETH fiyatını baskıladı ve artışı engelledi. 1 Nisan’da herhangi bir saldırı gerçekleşmeyince rekor geldi.

1 Nisan’ın geride kalması sonrasında ETH önce 2000 doları, ardından da 2100 doları aşarak rekora imza attı. Bu yazı hazırlandığı sırada ETH 2150 doları seviyelerindeydi. ETH’nin Nisan ayı içerisinde yeni rekorlara imza atabileceği tahmin ediliyor.

Elbette kripto para piyasasındaki dengeler çok fazla belli olmuyor. Dolayısıyla mevcut şartlarda ETH’nin yeni rekorlara imza atıp atamayacağı çok da kesin değil.

Beklenen tarih geldi! Ethereum rekor tazeledi

Bilindiği üzere Temmuz ayında ETH için yeni bir güncelleme yayınlanacak. Bu güncelleme sonrasında madenci gelirlerinde bir takım düzenlemeler gerçekleşecek. Bu düzenlemeler sonrasında gelirlerin düşmesi de olası görünüyor.

ethereum

Elbette daha Temmuz ayına hayli uzun bir süre var. Dolayısıyla şimdiden tahminde bulunmak çok da doğru olmayacaktır. Sonuç olarak bekleyip görmek gerekiyor.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Ethereum’a gelecek olan güncellemenin ilk ayağının Nisan ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Nisan ayında yayınlanacak hard fork ile ETH ağındaki işlem ücretlerinde de önemli düşüşler söz konusu olacak.

ETH madenciliği bitiyor mu? İşte konu ile ilgili tüm detaylar