Basketbolun efsanesi Kobe Bryant öldü

Kobe Bryant öldü

Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Bryant öldü haberleri doğru mu? TMZ’nin son dakikada ortaya attığı iddialar ortalığı fena halde karıştırdı. Birçok kişi tarafından Sevilay basketbolun efsane ismi ile ilgili iddiaların doğru olup olmadığı merak ediliyordu. Uzun bir süre yapılan aramalar sonucunda gerçek ortaya çıktı.

Kobe, 1996 Draft’ında NBA’e adım atmış ve 2016’da kariyerine nokta koymuştu. Hem 8 hem de 24 numaralı formaları Los Angeles Lakers tarafından emekli edildi.

Kobe Bryant öldü iddiaları!

Kobe Bean Bryant, lakabı Black Mamba olarak biliniyordu. Dünyanın en büyük basketbol ligi olan NBA takımlarından Los Angeles Lakers’ın formasını giymişti. Amerikalı emekli profesyonel basketbolcu ünvanını sürdürüyordu. Kobe Bean Bryant’ın Son dönemlerde bazı tartışmalara da karıştığı bilinse bile olayın bundan uzak olduğu düşünülüyor.

Kobe Bryant öldü iddiası

1.98 boyundaydı Bryant Şutör gard ve Oyun kurucu pozisyonunda bulundu. Tarihin en önemli basketbolcularından birisi olarak bilinmektedir. Kendisinin hayran kitlesi dikkate alındığında gerçekten de en önemli basketbol aktörleri içerisinde yer alıyordu. Basketbol tarihinin unutamadığı isimler içerisinde yer alan Kobe hakkında hiç kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı.

ABD’nin en ünlü takımlarından bir tanesi olan Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Brytanyt, California’da yaşanan bir helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetti. Ortaya atılan iddialara göre; Kobe Bryant ile birlikte helikopterde bulunan 4 kişi daha hayatını kaybetti. Vanessa Bryant’ın ise ölenler arasında olmadığı ifade edildi. Ancak ünlü baskebolcunun öldüğü kesinleşmiş oldu. Helikopter kazası sonucu Kobe Brytanyt‘ın ölmesi ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Corona virüsü dünyayı zora sokabilir