iWatch’u ilk Kobe Bryant Deneyecek!

KobeBryantiWatch

Bir süredir merakla beklenen Apple’ın giyilebilir teknoloji alanında ki iWatch akıllı saatini ilk olarak Amerikalı ve dünyaca ünlü sporcu Kobe Bryant deneyecek.

Apple‘ın giyilebilir alandaki cihazı olan ve bir süredir oldukça merakla beklenen iWatch‘u ilk olarak Amerikalı ve dünyaca ünlü sporcu Kobe Bryant deneyecek.Daha önce gelen dedikodu haberler arasında akıllı saatin iPhone 6 ile birlikte tanıtımının yapılacağını ve en az iPhone 6 kadar heyecan verici olacağının haberini almıştık. iWatch için gelen yeni bir dedikodunun arasında da,merakla beklenen saatin ilk olarak Amerikalı sporcular tarafından deneneceği ondan önce ise ünlü NBA oyuncusu Kobe Bryant‘ın deneyeceği haberi geldi.

NBAKobe

iWatch‘un sızıntı haberler dışında henüz resmi olarak ne zaman tanıtımının yapılacağı belirtilmedi ayrıca henüz Kobe Bryant olayınında gerçek olup olmadığı bilinmiyor fakat saati sadece Kobe Bryant‘ın denemeyeceği kesin bir gerçek. Bryant olayının yanında da iWatch‘u Amerikan Baseball ligi ve Amerikan Hokey liginde bulunan sporcularında deneyeceği bilgileri de geliyor.Bazı bilgilere göre ise Kobe olayının tamamiyle gerçek olduğu hatta ünlü NBA oyuncusu Kobe Bryant‘ın geçtiğimiz ay Apple‘ın Curpetino‘da ki merkezinde,Apple‘ın tasarım şefi olan Jony Ive ile görüşme yaptığı bilgileri de ortalıklarda dolanıyor. Forbes‘ın yaptığı açıklama da ise Kobe Bryant‘ın dünyanın en pahalı 5. sporcu olması ve dünyanın bir çok yerinde hayran kitlesinin yer alması Apple‘ın Kobe Bryant‘ı seçmesinin en önemli nedenlerinin olduğunu belirtiyor.

BlackBeryy’den Passport Adlı Kare Telefon!