Bankacılıkta Farklı Bir Hizmet Anlayışı: Bankalar Gözümüzde

CeptetebGoogleGlass

#İŞBİRLİĞİ

TEB, Türkiye’nin Google Glass için tasarladığı ilk finansal uygulamasını geliştiren firma oldu. Yakında CEPTETEB uygulamasını Google Glass uygulama mağazasına yükleyecek.

TEB, Google Glass için geliştirdiği Türkiye’nin Glass’a özel ilk finansal uygulaması olan CEPTETEB uygulamasını kullanıcıların beğenisine sunuyor. Tüm işlemlerin sesli komutlar, hareket algılayıcılar ve dokunmatik alandaki parmak hareketleriyle yönetildiği Google Glass için geliştirilen CEPTETEB uygulamasında kullanıcılar kredi kartı kampanyalarını takip edip, bulundukları noktaya en yakın TEB ATM ve şubelerini bulabililecekler.CeptetebGoogleGlass

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, yakın gelecekte akıllı saat ve gözlükler olmak üzere giyilebilir teknolojilerin günlük hayatımızda daha fazla yer alacağını belirtti. Bulunduğumuz yıl içinde dünya çapında 50 milyon giyilebilir ürün satılacağını ve bu rakamın 2018 yılında yaklaşık 500 milyona çıkacağını tahmin ettiğini de sözlerine ekledi.

Cengiz, stratejik önem verdikleri mobil bankacılık alanında başta Google Glass akıllı gözlük olmak üzere farklı platformlar ve servisler ile giyilebilir teknoloji yatırımlarına devam edeceklerini ifade etti.

Google Glass uygulama mağazasına yüklenen CEPTETEB uygulaması, kısa bir sürede uygulama mağazasından indirilebilecek.