James Bond tarzı casusluk bitiyor

Eset teb

ESET ve TEB işbirliğiyle yurt çapında düzenlenen Kurumsal Bilgi Güvenliği Toplantıları’nın son durağı Kayseri oldu.

Toplantıda konuşan ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu, casus yazılımlara dikkat çekti. “Artık dijital çağı yaşıyoruz. James Bond tarzı ajanlık geride kaldı, spyware olarak tanımlanan casus yazılımlarla bilgisayarımızdaki tüm trafik takip edilebilir“ uyarısını yapan Akkoyunlu, bilinçli kullanım ve doğru teknoloji ile buna karşı korunabileceğini söyledi. TEB İnternet ve Mobil Bankacılık Yöneticisi Şahin Gör ise yaptığı konuşmada, Türkiye’nin artan mobil bankacılık kullanımına dikkat çekerek Türkiye’de mobil bankacılık müşterilerinin 9 milyon kişiye ulaştığını aktardı.

Eset+teb

Dünyanın en büyük antivirüs yazılım kuruluşlarından ESET ve ‘Teknolojiyi hizmete dönüştüren öncü banka‘ anlayışıyla geliştirdiği yenilikçi fikirlerle dijital bankacılık sektörüne değer katmaya devam eden Türk Ekonomi Bankası‘nın (TEB) düzenlediği ESET-TEB Kurumsal Bilgi Güvenliği Toplantıları‘nın Kayseri ayağı Radison Blu Hotel’de yapıldı. Dijital dünyadaki güvenlik riskleri ve çözümleri konusunda kurumları ve kullanıcıları bilgilendirmeyi amaçlayan toplantıya Kayseri’den pek çok kurumun temsilcisi ve IT yöneticileri katıldı.

ESET-TEB Kurumsal Bilgi Güvenliği Toplantıları, İzmir, Antalya, Eskişehir, Bursa, Konya, Samsun, Denizli ve Kayseri’de gerçekleştirildi. Toplantılar 2015 yılı boyunca Gaziantep ve Adana’da da yapılacak.

Quadro Yeni Eğitim Dönemi Öğrencilerine MS Office Hediye Ediyor