Avengers: Endgame yönetmeninden şaşırtıcı açıklama

Avengers: Endgame yönetmeninden şaşırtıcı açıklama

Marvel Studios’un en iyi yapımlarından Avengers: Endgame yönetmeni Anthony Russo film hakkında bazı şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Filmin ruh sağlığına iyi gelmediğini açıklayan yönetmen 2019’da filmi, kardeşi Joe Russo’yla birlikte çekmişti. İşte detaylar.

Son zamanlarda, yardımcı yönetmen Anthony Russo Avengers: Endgame setinde bazı deneyimlerini paylaştı. Hayranlar açısından sette neler olup bittiğine ışık tutan açıklamalar şaşırtıcı bir etki de yarattı. Anthony Russo, özellikle kendisinin ve kardeşinin filmi tamamlamak için kaç uykusuz gece geçirdiklerinden bahsetti. Yönetmen ikilisi, bir yılın neredeyse tamamını iki Avengers filminde de durmadan çalışarak geçirdiklerini duyurdu. Bu aşırı çalışma durumu da yönetmenin sağlığına iyi gelmemiş.

Avengers: Endgame yönetmeninden şaşırtıcı açıklama

Bu noktaya kadar yıllarca Marvel Studios ile çalışmış olan Anthony Russo, stüdyonun “çok özel ve kontrollü hale geldiğini” söyledi. Sette çalışmayı hiç yavaşlamadan sürekli koşmaya benzetti. Uzun saatler süren toplantılar da işe daha fazla yorgunluk katıyormuş. Toplantılar sırasında her yarım saatte bir hareket etmeye çalışan yönetmen bu şekilde çalışmanın akıl sağlığına da iyi gelmediğini söyledi. Yardımcı yönetmen, kendisinin ve kardeşi Joe’nun bu çalışma rutinine ayak uydurabilmelerinin tek yolunun, sayısız geceler uykudan vazgeçmek olduğunu açıkladı. Sabahın erken saatlerinde ve gece geç saatlerde çalışarak, yönetmen ikilisi hem Marvel’ın hem de hayranlarının istediği filmi yapmak için ellerinden gelen her şeyi fazlasıyla vermiş.

PayPal, şu anda Pinterest’i satın almaya çalışmadığını duyurdu