avast! Antivirüs 2014 Yayınlandı

Avast2014

#İŞBİRLİĞİ

Avast’ın  son sürümü olan Avast 2014 Antivirüs programları yayınlandı. 

avast! Free Antivirüs, avast! Pro Antivirüs, avast! Internet Security ve avast! Premier olarak 4 farklı program ile tanıdığımız Antivirüs programı avast!, en yeni sürümleri ile kullanıcı karşısına çıktı. Yeni versiyonları ile birlikte pek çok özellikleri geliştirilen programlara, bir çok yeni özellikte de eklenmiş durumda.Avast2014

Zararlı virüs ve casus yazılımlara karşı ve hackerlara koruma, kişisel verilerinizi koruma, internette güvenli alışveriş ve bankacılık işlemleri, riskli programları güvenli olarak çalıştırma ve rahatsız edici spam e-postaları durdurma gibi pek çok özelliğe sahip olan avast! antivirüs programları bilgisayarınızın tamamen güvende olmasını sağlıyor.

Kullanıcılarının geri bildirim ve görüşlerini de dikkate alarak tasarlanan yeni arayüzü sayesinde her seviyeden bilgisayar kullanıcısının rahatlıkla kullanabileceği programlar oldukça gelişmiş güvenlik önlemleri sağlamakta. avast! programlarından avast! Free Antivirüs dışındaki programlar ücretli olup, 30 günlük deneme sürümleri bulunmaktadır.