Atiye 2. sezon tarihi Netflix tarafından açıklandı!

Atiye 2. sezon

Netflix Türkiye Atiye 2. sezon tarihini resmen açıkladı. Sürpriz bir sonla biten ilk sezonun ardından bakalım ikinci sezonda neler olacak?

Netflix Türkiye’nin sevilerek izlenen Atiye dizisi, ilk sezonu ile geçtiğimiz aylarda karşımıza çıkmıştı. Sürpriz sonu ile herkesi şaşırtan ve ikinci sezonu için gün saydırttıran dizi için bugün müjdeli haber geldi. Atiye 2. sezon tarihi resmi olarak Netflix Türkiye tarafından açıklandı ve tanıtım videosu yayınlandı.

Başrollerinde Beren Saat, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger, Mehmet Günsür, Tim Seyfi, Meral Çetinkaya’nın yer aldığı dizinin ikinci sezonu 10 Eylül 2020 tarihinde Netflix’teki yerini alacak. Tüm Netflix dizileri gibi bütün bölümleri ile Netflix’teki yerini alacak olan dizi, yeni sezonu ile de büyüleyecek.

Netflix dizisi Away için yeni fragman yayınlandı!

İkinci sezon için “Farklı bir dünyayla karşı karşıya olan Atiye, kaderinde yazılı olanları gerçekleştirmek için zamanla yarışırken Serdar’ın arkasındaki gizemli örgüt, geleceği tehdit eder.” açıklamasını yapan Netflix, yine karşımıza doyurucu bir dizi ile çıkacak gibi görünüyor.

Atiye’nin 2. sezonu için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Atiye konusu ne?

Ressam olarak yaşamını sürdüren Atiye’nin hayat hikayesini konu alan dizi fantastik yapısı ile dikkat çekiyor. Anadolu’da yapılacak kazı ile macerasına start veren Atiye, burada beklemediği şeyler ile karşılaşıyor. Küçüklüğünden beri aynı işaretleri çizdiğini söyleyen Atiye, bu kazında geçmişine ait şeyle bulmaya başlıyor.

Dünyanın Uyanışı isimli kitaptan esinlenerek kurgulanan bu dizide; Mehmet Günsür ve Metin Akdülger de yer alıyor. Jason George ve Nuran Evren Sit tarafından uyarlanan dizinin Hakan Muhafız kadar ses getirecek gibi görünüyor. Yönetmeni Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık olan diziyi Netflix’ten izleyebilirsiniz.