Google Duo’dan büyük başarı!

Google Duo

Google’ın Apple’ın FaceTime görüntülü konuşma özelliğine rakip olan Google Duo uygulaması 1 milyar indirme sayısını geçti. Google Duo sayesinde milyarlarca kişi görüntülü konuşma yapabiliyor.

Google, geçtiğimiz yıllarda hem Android hem de iOS platformları için Duo ve Allo adını verdiği uygulamlarını duyurmuştu. Duo uygulaması görüntülü ve sesli görüşme imkanı sunarken, Allo da mesajlaşma hizmeti sunuyordu. Ancak Allo uygulaması maalesef ki pek ilgi görmemişti. Duo uygulaması ise bugün yeni bir rekora imza attı.

Google Duo 1 milyardan fazla indirildi!

Apple’ın FaceTime görüntülü konuşma özelliğine rakip olarak geliştirilen Duo uygulaması, bugün itibariyle sadece Android platformunda 1 milyar indirmeyi geçti. iOS cephesinde ise uygulamanın ne kadar indirildiği henüz bilinmiyor. Çapraz platform desteği olmasından dolayı iOS‘te de Duo uygulamsının büyük ilgi gördüğünü söyleyebiliriz.

Android kullanıcıları Pornhub’ı daha çok ziyaret etti

WhatsApp gibi oldukça kötü görüntü kalitesi sunan rakibine karşı büyük avantaj sağlayan Duo, iOS ile Android arasında görüntülü görüşme yapmanız için en iyi alternatif diyebilirim. Size görüntülü konuşma için iki uygulama önerecek olsam bunlardan ilki Duo ikincisi ise Skype olur.

Google Duo