ASUS ’tan iş insanlarını ve öğrencileri sevindirecek kampanya

ASUS

 Black Friday’de gerçekleşecek kampanya kapsamında; hem iş insanları hem de öğrenciler için ideal şekilde tasarlanan ExpertBook B1 dizüstü bilgisayarları, ASUS E-Store üzerinden indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

ASUS, üstün performans ve tasarıma sahip farklı kategorilerdeki cihazlarını çeşitli kampanyalar ile tüketicisiyle buluşturmayı sürdürüyor. Marka, şirketler ve eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere donatılan ExpertBook B1 dizüstü bilgisayarlarını kaçırılmaz indirim fırsatıyla teknolojiseverlere sunuyor. Kampanya; yılın en çok beklenen alışveriş etkinliği Black Friday döneminde ASUS E-Store platformunda geçerli..

ASUS

Yüksek performans, yüksek taşıma rahatlığı: ExpertBook B1 Serisi

ExpertBook B1 dizüstü bilgisayar serisi; çantaya kolaylıkla sığabilen kompakt tasarımı ve çok yönlü oluşuyla hem evde hem de ofiste kullanımı pratikleştiriyor. Intel® Core™ i7’ye kadar güçlü işlemciler ve 14 veya 15,6 inç ekran seçenekleriyle ExpertBook B1 modelleri etkileyici bir performans sunarken, kurumsal düzeyde güvenlik, askeri düzeyde dayanıklılık ve ultra hızlı WiFi 6E teknolojisi ile mükemmel bir taşınabilir iş ortağı. Dizüstü bilgisayarların; yüz tanıma, parmak iziyle oturum açma, fiziksel web kamerası kalkanı gibi gizliliğin yüksek derecede korunmasını sağlayan özellikleri de dikkat çekiyor.

Kampüsün Şampiyonları C55 ve C53 realme’de!