Asus’dan MeMO Pad Kampanyası

asus sevgililer gunu fonepad 7 2

Hem telefon, hem de tablet olan ASUS Fonepad 7 şaşırtıcı özellikleri ekonomik bir fiyatta sunarak, sevgilisine hangi hediyeyi alacağına henüz karar verememiş bayanlar için ideal hediye olmayı başarıyor!

ASUS, sevgililer gününde sevgilisine ne hediye alacağına henüz karar verememiş bayanlar için çok özel bir hediye seçeneği sunuyor. Aynı zamanda hem telefon, hem de tablet olması ile iki olmazsa olmaz teknolojik cihazı tek bir yapıda sunan ASUS Fonepad 7’de iş ve eğlence adına aradığınız her şey mevcut! Sevgilinizin her gün kullanacağı, baktıkça sizi hatırlayacağı ve gün içinde elinden asla düşürmeyeceği bir hediye almak istiyorsanız, ASUS Fonepad 7’den daha iyisiyle karşılaşmanız biraz zor.asus_sevgililer_gunu_fonepad_7_2

ASUS Fonepad 7, 7.0 inç büyüklüğündeki çoklu dokunmatik HD ekranı ile çok geniş ve detaylı görüntüler sunuyor. Etkileyici parlaklıktaki ekranda filmler ve fotoğraflar inanılmaz bir kalitede karşınıza getiriliyor. Ekranın üst ve alt tarafına yerleştirilen çift hoparlör sayesinde sınıfının en iyi ses kalitesinden birini sunan ASUS Fonepad 7, aynı başarıyı oyunlarda da gösteriyor. 10.5 mm kalınlığı ve 328 gram ağırlığı ile oldukça taşınabilir olan ASUS Fonepad 7, GPS ve Glonass özellikleriyle yaya veya araç durumu fark etmeksizin, tüm seyahatler boyunca yol bilgisayarı olarak da eşlik edebiliyor.

ASUS Fonepad 7’nin yetenekleri elbette bu kadarla sınırlı değil. 1.2 MP çözünürlükte ön kamera, yüksek kalitede görüntülü görüşmeler yapmanızı sağlarken 5.0 MP çözünürlükteki arka kamera ise, 100 karelik çekim modu desteği ile yaşadığınız anı en iyi şekilde ölümsüzleştirmenizi kolaylaştırıyor. Kameranın 1080p video kaydı ise ek bir video kamera gereksinimini ortadan kaldırıyor. Zengin ve şaşırtıcı özelliklerine rağmen ASUS Fonepad 7’nin 840 saatlik bekleme ve 28 saatlik konuşma süresi ise günümüzün sıkça karşılaşılan şarj sorunlarının geride kalmasını sağlıyor.