Asus Transformer Book T100 Modeli: Hem Dizüstü Hem de Tablet PC

asus2

Asus, ultrabook serisine yeni bir model ekledi. Bu model, çıkarılabilir ekranıyla dikkat çekiyor. Ekranı çıkardığınız zaman Asus Transformer Book T100 biranda tablet PC modeline dönüşüyor. Asus bu yeni modeliyle, hem tablet isteyenlere hem de bilgisayarım olsun diyenlere mükemmel bir çözüm üretiyor.

Asus Transformer Book T100 Intel Atom dört çekirdekli işletim sistemine sahiptir. 10.1 inç ekrana, Windows 8.1 işletim sistemine sahiptir. Asus her zaman ki narin tasarımıyla karşımıza çıktı. Sağlam ve estetik Asus Transformer Book T100 başarılı bir performans sergileyecektir. Asus firmasının ürettiği bu model PC dünyasının 1,07 kg ile en hafif bilgisayarı oluyor. Ayrıca eğer ekranı çıkartıp kullanmak isterseniz, 550 gr ağırlığında tablet PC sizi karşılayacaktır.

asus

Asus bu modelinde hızlı bir tasarımı göz önüne almıştır. Dört çekirdekli işlemcisiyle çoklu işlemleri kolayca yapabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca 11 saat giden batarya ömrü bulunmaktadır. Uzun yolculukların hassasiyetine uygun bir klavye takımı Asus Transformer Book T100’de bulunmaktadır. Esnek yapısı sayesinde hem tablet hem de dizüstü deneyimini yaşatabilen nadir ürünlerden birisidir.

Asus Transformer Book T100’de mükemmel bir görüntü kaliteside yaşayacaksınız. Güneş ışığında dahi iyi bir görünüm elde edeceksiniz. 1166*768 çözünürlüğe sahip olan Asus, video ve film seyretme keyfini sizlere kaliteli bir şekilde yaşatacak bir üründür. Tablet PC konumunda kullandığınızda yaşatacağı dokunmatik deneyimin kalitesini sizde fark edeceksiniz. Ayrıca Asus firmasının kendi teknolojisi olan Reading Mode sayesinde ekran sizin açınıza göre okuma sırasında ayarlanıyor. Böylece gözünüzü yormadan Tablet PC modelinde içerik okumak zor olmuyor.

Asus Transformer Book T100 modeliyle piyasada tutacak bir ürün olabilir. Tablet ve dizüstü bilgisayar yarışında bu model, dizüstü bilgisayarların lehine bir kazanç sağlayabilir. Ancak bu modelinde ne olduğu belli değil, bir bakıyorsunuz tablet bir bakıyorsunuz dizüstü. Dememiz o ki, iki teknolojiden de vazgeçmek istemeyenler için ideal bir ürün Asus Transformer Book T100’dür.