Asus Zenfone 4 çıkış tarihi netleşti

zenfone 4

Ülkemizde de oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Asus’un yeni modeli Zenfone 4 ne zaman satışa sunulacak? İşte konu ile ilgili detaylar.

Asus akıllı telefon pazarına hayli geç girmesine karşın, uyguladığı agresif fiyat politikası sayesinde hızlı bir şekilde yükseldi. Kendi ülkesinde HTC’nin hayli gerisinde olan Asus, kısa süre içerisinde Tayvan’ın bir numaralı akıllı telefon tedarikçisi olmayı da başardı. Zenfone serisiyle global pazarda da geniş bir kitleye erişen firma, şimdilerde ise Zenfone 4 için gün sayıyor.

Tayvan dışında ortaya çıkan bir rapora göre, Asus Zenfone 4, Ağustos ayı içerisinde tanıtılacak. Raporda, Zenfone4 Pro, Zenfone4 Selfie ve Zenfone4V modellerinin 17 Ağustos’ta Tayvan’da satışa sunulacağı belirtiliyor. Elbette bu bilgilerin Asus tarafından doğrulanmadığını da belirtelim.

Asus’un ilk olarak kendi ülkesinde satışa sunacağı yeni Zenfone serisi kısa süre sonra Avrupa ve dolayısıyla ülkemizde de raflardaki yerini alacaktır. Zira Tayvanlı şirket tarafından kısa süre önce yapılan bir açıklamada, Zenfone 4 Max isimli model doğrulanmış ve bu cihazın önümüzdeki Eylül ayında Avrupa’da satışa sunulacağı belirtilmişti.

Şimdilik Asus’un yeni Zenfone serisine ilişkin fazla bir bilgi bulunmuyor. Fakat eğer raporda bahsedildiği gibi bu cihazlar Ağustos ayında satışa sunulacaksa, önümüzdeki günlerde tüm özellikleri de detaylı bir şekilde sızdırılacaktır. Fakat yine de bekleyip göreceğiz.  Bu arada dip not olarak, Asus’un yeni cihazları için IFA’yı bekleyebileceğini de belirtelim.