Asus Zenfone 9 kullanıcıları için güzel haber

Asus Zenfone 9

Tayvanlı teknoloji devi Asus, en yeni akıllı telefon modeli olan Zenfone 9 için müjdeyi resmi hesabından duyurdu.

Asus Zenfone 9 kullanıcıları için güzel haber. Asus denildiği zaman akla gelen ilk şey tabi ki sağlam ve belli bir standardın üzerindeki dizüstü bilgisayar modelleri olacaktır. Gerçekten de dünyanın en çok bilgisayar satışı yapan markaları sıralamasına bakıldığında Asus yaklaşık çeyrek başına 5 milyon gibi oldukça etkili bir sayıyla beşinci sırada yer alıyor.

zenfone 9 3

Bununla birlikte Tayvanlı teknoloji devinin tek hedef dizüstü bilgisayar sektöründe kafaya oynamak değil. Uzun bir süredir akıllı telefon kategorisinde de başarılı olmak için çalışmalarını sürdüren Asus, son olarak geçtiğimiz ay piyasaya yeni amiral gemisi modeli Zenfone 9’u sürmüştü.

Asus Zenfone 9

Asus Zenfone 9 kullanıcıları için güzel haber

Kutudan Android 12 işletim sistemiyle çıkan bu telefonu satın alan teknoloji severlere ise, Android 13 çalışmalarının başladığını müjdeleyelim. Bizzat Asus tarafından yapılan açıklamaya göre, dileyen bütün Asus Zenfone 9 kullanıcıları başlatılan Android 13 Beta programına dahil olabilecekler. Eğer böyle bir maceraya girişmek gibi bir niyetiniz yoksa da, muhtemelen Ekim ayı gibi tam sürümün servis edileceğini söyleyebiliriz.

asus zenfone 9 2

Hazır Asus Zenfone 9’dan bahsetmişken hızlıca bu telefonun özelliklerini de hatırlayalım. Zenfone 9 karşımıza 5,9 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekranla çıkmıştı. Gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alan telefonı satın almak isteyen okurlarımız, 8GB / 16GB RAM ve 128GB / 256GB dahili depolama alanı seçeneklerinden birini tercih etmeleri gerekiyor.

iPhone 14 Pro renk seçenekleri belli oldu