Asus ZenFone 8, Snapdragon 888 ile Geekbench’te görüldü

Asus ZenFone 8, Snapdragon 888 ile Geekbench'te görüldü

Asus’un yaklaşmakta olan Zenfone 8 serisini çevreleyen birkaç söylenti yayılmıştı ve şimdi Asus Zenfone 8, Geekbench listesinde kendini gösterdi. Cihaz, XDA Developers’da Zenfone 8’e karşılık gelmesi gereken ASUS_I004D model numarasıyla tespit edildi.

ASUS ZenFone 8 serisi akıllı telefonları yakında piyasaya sürülebilir. Bunun arkasındaki sebep, yakın zamanda TÜV SÜD sertifikasında görülen ZenFone 8 Mini’nin şimdi Geekbench kıyaslama sitesinde görünmesi. Görünüşe göre Tayvanlı teknoloji devi, resmi duyuru yapmadan önce telefonun performansını dahili olarak test ediyor olabilir. Listede cihaz, SoC, “lahaina” ve 1.80GHz taban frekansı ile belirtildi.

Asus ZenFone 8, Snapdragon 888 ile Geekbench'te görüldü

Geçmiş raporlar, ASUS ZenFone 8 Mini’nin model numarasının ASUS_I006D / ASUS_ZS590KS olduğunu ortaya çıkardı. Yeni liste, Zenfone 8’in 8 GB RAM’e sahip bir Snapdragon 888 yonga setine sahip olduğnu ve Android 11’i ile başladığını ortaya koyuyor. Telefon, çok çekirdekli bölümde 1.124 tek çekirdekli noktayı ve 3.669 noktaya sahip oldu. Bu puanlar diğer SD 888 destekli telefonlarla aynı seviyede ve geçen haftanın sızdırılan Zenfone 8 Mini Geekbench skorlarıyla yakından eşleşiyor. Önceki sızıntılara göre, tüm Zenfone 8 serisi modeller Snapdragon 888 yonga setleri ve 120Hz yenileme hızları ve FHD + çözünürlük ile AMOLED ekranlara sahip olacak. Kameralar için, henüz piyasaya sürülmemiş bir Sony IMX663 modülünün yanı sıra 64MP Sony IMX686 ana kamından bahsediliyor. Listede çıkan özelliklere göre Zenfone 8 serisi ayrıca 30W şarja sahip olacak.

Snapchat iOS’tan daha fazla Android kullanıcısına sahip olduğunu bildirdi