Asus ZenFone TENAA aşamasında

asus zenfone

Asus’un yeni bir Zenfone modeli Çin’de sertifikasyon kurumu TENAA’da ortaya çıktı.

Asus’un şimdi de yeni bir akıllısı daha bizlere göz kırptı. Bu yeni Zenfone modeli, Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin’in sertifikasyon kurumu olan TENAA’da görüntülendi.

Cihaz Asus_Z00TDA olarak görünüyor. Yeni Asus Zenfone modeli 5.5 inç büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile geliyor.

Bu da 401 ppi ekran piksel yoğunluğuna karşılık gelmekte. Ayrıca yongaseti olarak da sekiz çekirdekli işlemcili bir yonga setine yer verilecek.

asus zenfone

“Henüz bu yongasetinin ne olduğu belirtilmiş değil” Akıllı telefon modelleri ile özellikle de bu sene fırtına gibi esen Asus, geçen Ocak ayında CES 2015, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda ortaya çıkardığı Zenfone 2 modeli ile de oldukça ses getirdi.

Türkiye’de dâhil olmak üzere birçok pazarda satışa sunulan akıllı telefon fiyat/performans oranı ile oldukça başarılıydı. Firma; kısa süre önce de Asus Zenfone 2 Laser ve Zenfone 2 Deluxe adı ile iki yeni modelinin daha duyurusunu gerçekleştirdi. Ayrıca Hindistan’da Flipkart Asus Zefone Go adı ile yeni bir modeli listelemiş durumda.

200 bin dolarlık iPhone!