Asus Zenfone 10 özellikleri artık kesinleşti

Asus Zenfone 7 ve Zenfone 7 Pro, Android 11 güncellemesini alıyor

Asus’un uzun zamandır adından sızıntılar yoluyla bahsettiren yeni modeli Zenfone 10’un özellikleri gün yüzüne çıktı.

Asus Zenfone 10 özellikleri artık kesinleşti. Asus’un yeni amiral gemisi modeli Zenfone 10, 29 Haziran’da küresel pazara resmi olarak tanıtılmaya hazır. Bu haftanın başında, duyumcu Evan Blass, telefonun tasarımını ve renk seçeneklerini ortaya koyan basın görsellerini duyurdu. Bunun yanında, telefonun özellikleri de kısmi olarak sızdırıldı. Kısa bir süre önce Winfuture.de’de yayınlanan bir rapor, Zenfone 10 ile ilgili neredeyse tüm detayları netleştirdi. İşte Zenfone 10’un özellikleri ve görsellerine dair bilgiler.

asus zenfone 9 2

Bildirildiğine göre, Asus Zenfone 10; 5.9 inç büyüklüğünde, Full HD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekranla gelecek. Köşede bulunan delikli bölümde 32 megapiksel bir ön kamera yer alacak. Arka bölümde ise, 200 megapiksel Samsung kamerası ve 8 megapiksel ultra geniş açılı lensi içeren çift kamera kurulumu bulunacak.

asus zenfone 7

Asus Zenfone 10 özellikleri artık kesinleşti

Zenfone 10’un performansı, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Rapor, cihazın 8 GB / 16 GB RAM seçenekleri ve 256 GB / 512 GB dahili depolama alanıyla birlikte kutudan çıkacağını belirtiyor. 5.000mAh kapasiteli bir pili barındıracak olan cihazın hızlı şarj özelliklerine dair bilgi henüz paylaşılmış değil. Cihaz, kutudan Android 13 işletim sistemiyle birlikte çıkacak.

Zenfone 6

Aynı rapor, Zenfone 10‘un, metal bir çerçeve ve plastik arka yüzeye sahip olduğunu, ayrıca IP68 derecesinde toza ve suya dayanıklı bir gövdeye sahip olduğunu belirtiyor. Cihaz, çift hoparlör, 3.5mm kulaklık girişi, USB-C portu ve ekran altı parmak izi tarayıcısı gibi özellikler de sunacak.

Zenfone 10‘un standart modelinin fiyatı 749 dolar olarak belirlenmiş durumda. Cihaz, görsellerde görüldüğü gibi; kırmızı, siyah, gri, yeşil ve beyaz/gümüş gibi renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Asus Zenfone 10 özellikleri artık kesinleşti.

Chrome yakında PDF’leri yüksek sesle okunabilecek bir metne dönüştürebilir