Redmi Pad 2 özellikleri artık netleşti diyebiliriz

redmi pad 2

Redmi tarafından geliştirilen yeni tablet modeli Pad 2 hakkında oldukça önemli bilgiler gelmeye devam ediyor.

Redmi Pad 2 özellikleri artık netleşti diyebiliriz. Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, ikinci tablet modeli Pad 2 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Kısa bir süre önce bir duyumcu, beklenen Pad 2 tablet hakkında önemli bilgiler paylaştı. Bu duyuma göre, tabletin yapılandırmalarına ilişkin detaylar, FCC sertifikasyon veritabanında belirtildi.

redmi pad 2

Çin’de bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürülmesi beklenen Redmi Pad 2, FCC’de 23073RPBFL model numarasıyla listelendi. Liste gösteriyor ki, tablet üç farklı depolama yapılandırmasıyla sunuldu. Standart model 4 GB RAM ve 64 GB depolama kapasitesi sunacak. Xiaomi, bu modelin yanı sıra, 4 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesine sahip bir varyantı da geliştirdi. Dahası, 6 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneği de bulunacak. Tablet, 2,4 GHz ve 5 GHz bantlarında Wi-Fi desteği sağlıyor. En son FCC listesi, Redmi’nin Pad 2‘yi ileride küresel olarak piyasaya sürme planını ortaya koyuyor.

redmi pad

Redmi Pad 2 özellikleri artık netleşti diyebiliriz

Önceki raporlardan çıkan söylentilere göre, Redmi Pad 2‘nin, maliyeti düşürmek amacıyla IPS LCD panel kullanan ve 2K çözünürlük sunan bir ekranla kutudan çıkması bekleniyor. Ekran boyutunun 10 ila 11 inç arasında olacağı tahmin edilirken, bazı kaynaklar 10,95 inçlik bir diyagonal ölçümü öneriyor. Ek olarak, tabletin genel görüntü deneyimini geliştirecek 90Hz yenileme hızını destekleyeceğine dair söylentiler de mevcut.

redmi pad 1

Redmi Pad 2’nin, Qualcomm Snapdragon 680 yonga seti ile güçlendirilmiş olacağı ve böylece güvenilir bir performans sunacağı düşünülüyor. Uzun süreli kullanım için tabletin büyük bir 8.000mAh batarya ile donatılacağına dair söylentiler de bulunuyor.

Kameralarla ilgili olarak, Pad 2‘nin, günlük anları yakalamak için arka tarafta tek bir kamera sensörüne (muhtemelen 8MP lens) sahip olacağı tahmin ediliyor. Öz çekimler ve video görüşmeler için 5MP ön kamera bulunması bekleniyor. Bu, öz çekimler ve çevrimiçi iletişim için yeterli kaliteyi sağlayabilecek. Redmi Pad 2 özellikleri artık netleşti diyebiliriz

Predator Helios dizüstü oyun bilgisayarları piyasaya girdi