Zenfone 3 Go Özellikleri Sızdırıldı

asus zenfone 3 go

Asus’un önümüzdeki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtması beklenilen yeni orta segment modelinin detayları sızdırıldı. İşte Asus Zenfone 3 Go özellikleri.

Tayvan’ın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Asus, 26 Şubat’ta Barselona’da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde de boy gösterecek. Asus’un MWC’de tanıtacağı düşünülen Zenfone 3 Go özellikleri geçtiğimiz gün açığa çıktı.

Tasarım anlamında selefine oranla daha ince hatlara sahip olan Zenfone 3 Go özellikleri ile orta segmente hitap eden bir model. Gücünü Snapdragon 420 yonga setinden alacak olan Zenfone 3 Go’da 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı bulunacak.

13 MP’lik ana kameraya 5 MP’lik ön kameranın eşlik ettiği telefon 720p’lik 5 inçlik bir ekrana sahip. Zenfone 3 Go’nun en dikkat çekici yanlarından birisi de fiyatı. Asus’un orta segmente hitap eden bu modelini 150 Euro civarında bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor.

zenfone 3 go özellikleri

Zenfone 4’ün Mayıs ayı gibi tanıtılacağı tahmin edildiğinden, Tayvanlı üreticinin Zenfone 3 Go’yu Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Asus’un orta segmente hitap eden yeni modelinin tasarım anlamında Oppo, Vivo, Meizu tarzına yakınlaştığını söylemek mümkün.

Zira bir önceki nesilde karşımıza çıkan Zenfone 2 Go, tıpatıp Zenfone 2 çizgisinde bir tasarıma sahipti. Bu da telefonun pek de beğenilmemesine neden olmuştu. Bakalım Asus’un orta segmentteki yeni modeli kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak. Bekleyip göreceğiz.