Asus ExpertBook B9 OLED ve B5 Serisi dizüstü bilgisayarları tanıttı

aasus

Asus, 14 inçlik Asus ExpertBook B9 OLED ve B5 serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. Yeni ExpertBook B9 OLED, dünyanın en hafif 14 inçlik iş dizüstü bilgisayarı olarak lanse ediliyor ve performans artışıyla birlikte geliyor.

Yeni Asus ExpertBook Serisi iş dizüstü bilgisayarları B9 OLED ve B5’tir. ExpertBook B5’in çevirmeli ve kapaklı seçenekleri mevcuttur. ExpertBook B5 ve B9 OLED’in her ikisi de birçok iş odaklı özellik sunar. ExpertBook B5, 14 inç FHD parlama önleyici ekrana sahiptir. B5’in çevirmeli versiyonu, ekranının dokunmatik özelliklerini destekler. ExpertBook B5’in bellek/depolama yapılandırması 16GB/1TB’dir. Yeni dizüstü bilgisayarlar, Intel vPro desteğine sahip Intel P serisi işlemcilere sahip.

Asus ExpertBook

Asus ExpertBook B9 OLED, 32 GB/2 TB’a kadar bellek/depolama yapılandırmasına sahip Intel Core i7-1355U işlemciyle donatılmıştır. 14 inç OLED ekranı, %100 sRGB ve DCI-P3 renk gamıyla 3K içerik çıkışı sağlar. 90Hz yenileme hızına ve deklanşöre ve Windows Hello’ya sahip FHD IR web kamerasına sahiptir. ExpertBook B9 OLED yalnızca 2,18 pound ağırlığında ve olabildiğince hafiftir.

Yeni Expertbook serisi dizüstü bilgisayarlarda 63Wh Lityum polimer pil bulunuyor. Modellerde parmak izi tarayıcılı birleşik güç düğmesi, sıvı dökülmesine karşı dayanıklı klavye, AI gürültü engelleme ve sesli asistan desteği bulunur. Yenilenen ExpertBook iş dizüstü bilgisayarları Intel Smart Sound, Dolby Atmos ve Asus Business Manager yazılımına sahiptir. ExpertBook B5 ve B5 Flip’in fiyatı 1.699 dolardan, B9 OLED ise 2.149,99 dolardan başlıyor. Modeller doğrudan Asus mağazasından veya Asus sertifikalı perakendecilerden satın alınabiliyor.

Huawei Mate 60, 66W şarjla piyasaya sürüldü