S Wallet : Akıllı telefon ve saatle temassız ödeme

S Wallet

Samsung Electronics Türkiye tarafından Visa ve Türkiye İş Bankası iştirakleri Pazarama ve Moka ile ortaklaşa hayata geçirilen S Wallet uygulaması sayesinde, Samsung Galaxy kullanıcıları akıllı saat ve akıllı telefonları üzerinden temassız ödeme yapabilecek.

Samsung’un, Türkiye’deki Samsung kullanıcılarına özel olarak geliştirilen yeni mobil cüzdan uygulaması S Wallet ile kullanıcılar, akıllı saat ve akıllı telefonları üzerinden Visa’nın güvenli ve hızlı ödeme altyapısı ile hem yurt içinde hem yurt dışında kolayca temassız ödeme yapabilecek.

Kullanıcılar, Türkiye İş Bankası iştiraki ödeme ve e-para kuruluşu Moka’nın lisansı ile üretilen ön ödemeli kartlarına para yükleyip harcamalarını online ve fiziki olarak gerçekleştirebilecek. S Wallet projesi, sadece bir dijital cüzdan olmanın ötesinde kullanıcılara avantajlı bir dünya sunacak.

S Wallet

Proje kapsamında Visa özellikli S Wallet kart sahipleri, Türkiye İş Bankası’nın kendilerine özel olarak sunacağı Maximum kampanyalarından yararlanabilecek. Maximum özellikli kartlar, online alışveriş platformu Pazarama’ya, uygulama içerisinden doğrudan erişerek avantajlı alışveriş yapabilme fırsatı sunacak.

Finans, ödeme, online alışveriş ve teknoloji dünyasının çok önemli markalarını bir araya getiren S Wallet ile kullanıcılar kendi aralarında para gönderebilecek, istedikleri banka hesabından ya da karttan cüzdanlarına para transfer edebilecek, İş Bankası Bankamatiklerinden ücretsiz para yüklemesi yapabilecek.

Bunun yanında kullanıcılar uygulama ile Samsung telefonları ve Samsung akıllı saatleri ile temassız ödeme yapabilirken, kart bilgisi girmeksizin Pazarama’dan da kolayca online alışveriş yapabilecek.

Yepyeni bir ödeme deneyimi

SWallet uygulaması ile Samsung telefon ve saat sahipleri ister S Wallet’a özel ayrıcalıklar sunan uygulama içerisindeki alışverişlerde, isterlerse de tüm alışverişlerinde güvenle ve kolayca ödeme yapabilecek.

Böylelikle , fiziksel POS’lar üzerinden akıllı telefon aracılığıyla temassız ödemenin yanı sıra akıllı saatle ödeme imkanı giyilebilir teknolojinin güzel bir örneği olacak. Samsung akıllı telefon ve saatler POS cihazına okutularak SWallet cüzdanlardan ödeme yapılabilecek. S Wallet kullanıcıları, sahip oldukları teknolojinin yanı sıra kendilerine özel kampanyalardan da faydalanabilecek.

iPhone’lar için iOS 16.6.1 güncellemesi çıktı