iPhone 7’ye Eldiven Desteği

iPhone 7 eldiven

Apple’ın 2016’nın Eylül ayında çıkaracağı düşünülen yeni amiral gemisi iPhone 7 hakkında ilginç iddialar gelmeye devam ediyor.

iPhone 7, muhtemelen her sene olduğu gibi bu sene de Eylül ayında Apple tarafından düzenlenen bir lansman neticesinde tanıtılarak hayatımızın bir parçası olacak. Bu yüzden bu telefonun çıkış tarihini muhtemelen kimse çok fazla merak etmiyordur. Asıl önemli olan bu telefonda ne gibi özelliklerin olduğu.

iPhone 7 eldiven

Apple’a yakın kaynaklar tarafından bugün servis edilen habere göre, Apple yeni bir patent almış ki bu patentin içeriği dokunmatik ekranlara eldiven ile dokunabilme, bu ekranları eldiven varken de kullanabilme üzerine. Bu da tabii ki hemen akıllara iPhone 7’yi getiriyor. Bugüne kadar özellikle soğuk kış günlerinde kullanılmaya çalışılan akıllı telefonların eldivenler yüzünden birçok defa başa bela olduğu zaten biliniyor. Eğer Apple gerçekten bu soruna kalıcı ve kesin bir çözüm getirebilirse, işte o zaman bir kez daha teknoloji açısından rakiplerinin hep bir adım önünde olduğunu gösterecektir.

::Xiaomi 10 Çekirdekli Telefonuyla Meşgul!