ASUS Bir Numaralı Tayvan Markası

ASUS EeeBook X205 white

ASUS, En İyi Küresel Tayvan Markaları 2014 Ödülleri’nde bir numaralı Tayvan markası unvanını aldı.

Üst üste ikinci yıl bu ödülü kazanan ASUS, toplamda on ikinci kez Tayvan’ın en büyük üç uluslararası markası arasında yer alma başarısını gösterdi. ASUS’un tahmini marka değeri 1,723 milyar ABD doları olurken, şirket rekabetin yoğun olduğu pazarda istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

ZenFone5_Family

ASUS, 2014 yılı boyunca ZenFone, ZenWatch ve EeeBook X205 gibi önemli ürünleri piyasaya sunarak inovasyon geleneğini sürdürdü. Güzel tasarım, yüksek kaliteli materyaller ve akıcı işlevsellik sunan ASUS ZenUI özelliğine sahip ZenFone akıllı telefon serisi, kullanıcılara benzersiz bir mobil deneyim sunuyor. ASUS’un ilk giyilebilir cihazı olan yeni ZenWatch, kullanıcıların kişisel yaşam rehberi görevi görecek niteliklere sahip. Olağanüstü tasarımıyla dikkat çeken ZenWatch, ASUS ZenFone ve diğer Android akıllı telefonlarla müthiş bir uyum sağlayarak kullanıcılara ihtiyaç duydukları bilgiyi, ihtiyaç duydukları anda sağlıyor.

ASUS_EeeBook_X205_white

İkonik EeePC konseptini devam ettiren EeeBook X205 ise, en yeni teknolojiyi, kompakt ve hafif bir tasarımda birleştirerek, hareketli yaşam tarzını benimseyen tüketiciler için mükemmel bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor. 11,6 inç Windows 8.1 işletim sistemli bu dizüstü bilgisayar tam boyutlu klavyesiyle de dikkat çekiyor.

ASUS_ZenWatch_01

Tayvan Ekonomi İlişkileri Bakanlığı’na bağlı Endüstriyel Gelişim Ofisi ve uluslararası marka danışmanlık şirketi Interbrand tarafından düzenlenen Tayvan’ın En İyi Küresel Markaları Ödülleri, Tayvan markalarının küresel pazarlardaki konumlarının belirlenmesi açısından önemli görülüyor. Ödüller, şirketin finansal performansını, markanın tüketicilerin satın alma kararındaki rolünü ve rekabetteki gücünü belirleyen marka değerinin değerlendirilmesiyle veriliyor.

En Güzel Yılbaşı Hediyesi: KUZZUM