Asus Zenfone 4 Ne Zaman Çıkacak?

Asus Zenfone 4

Geçtiğimiz ay çıkması beklenen Asus Zenfone 4’ün çıkış tarihi hakkında yeni detaylar geldi. Telefon tahmin edilenden daha geç bir tarihte satışa çıkacak.

Bildiğiniz gibi Asus genelde yeni telefonlarını haziran ayında düzenlenen Computex’te tanıtıyor. Ancak şirket bu yıl farklı bir yol izledi. Bu yıl birçok yeni model çıkarması beklenen Asus, şu ana kadar sadece ZenFone 4 Max’i resmen tanıttı. Asus ZenFone 4’ün 5 farklı modelinin daha tanıtılması bekleniyor. Ancak şu ana kadar şirketten resmi bir açıklama yapılmış değil.

Bugün Tayvan basınında çıkan haberler ise telefonların beklenenden çok daha geç bir tarihte çıkacağını gösteriyor. Gelen yeni haberlere göre Asus, yeni Zenfone 4 modellerini Ağustos ayında satışa çıkaracak. Bu da şirketin orijinal planlarını neredeyse 4 ay ertelemek zorunda kaldığını gösteriyor. Tahmin edildiği gibi satışa çıkan ilk model Zenfone 4 Max olacak. Ardından diğer modeller de ağustos ayı içinde satışa çıkacak. Telefonların Avrupa’ya gelmesi ise eylül ayını bulabilir.

Xiaomi Yeni Bir Telefon Serisi Çıkaracak