Assassin’s Creed 4’ün İlk Değerlendirmeleri Ortaya Çıktı!

xl Assassins Creed 4 3 624

Dünyaca ünlü aksiyon-macera serisi Assassin Creed’in son halkası, bugün piyasaya sürüldü. Peki dünyaca ünlü oyun otoriteleri, yapımı nasıl buldu?

Sabırsızlıkla beklenen aksiyon oyunu Assassin Creed 4’ün Xbox 360, Sony PlayStation 3 ve Sony PlayStation 4 versiyonu, gün itibariyle piyasaya çıktı ve oyun otoritelerinin öncelikli gündemi haline geldi. Öncelikle oynanabilirlikten bahsedelim: Yapım inanılmaz derecede geniş dünyası ile dikkat çekiyor. Yeni suikastçimiz, en yaşlı kıtadan en genç kıtaya kadar her yere kolayca ulaşabiliyor.

xl Assassin%27s Creed 4 lead 624

Grafikler de, dünyanın en iyileri seviyesinde. Sesler ve müzikler, oyun dünyasının gediklileri olan profesyonel bir ekip tarafından yaratılmış. Konu da bir o kadar etkileyici: Efsanevi korsan karasakalın bile hayranlık duyduğu, aynı zamanda ünlü Desmond Milles’ın akrabası olan son derece yetenekli bir suikastçiyi yönetiyorsunuz. Kendi halinizde denizlerde gezinirken, kendinizi var oluşu tehliye atan antik bir savaşın ortasında buluyorsunuz. Dünyanın en ünlü oyun otoritelerinden; Gamerankings, Gamespot, IGN, Metacritic, Eurogamer gibi siteler yapıma 9/10’luk notu layık görmüş. Yani, Black Flag beklemeye değmiş ve oyunseverlere heyecan ve keyif dolu bir tecrübe vaat ediyor.